Sedar tidak sedar kita sudah berada di pertengahan tahun. Sudah masuk bulan Jun dan kebanyakkan azam kita pada tahun ini sepatutnya sudah banyak dilaksanakan. Genap hampir dua bulan domain JebengOtai.com ini dilancarkan. Berbagai-bagai rintangan dan dugaan didalam dunia ‘blogging’ ini. Pencapaiannya amat memberangsangkan juga. Walaupun tidak dapat mengeluarkan entri pada setiap hari atas sebab keletihan dan sebagainya namun tetap saya gagahkan juga untuk menulis entri baru. Syukur kerana dengan menggunakan ‘Scheduled Post‘ saya boleh mengekalkan momentum untuk ‘update’ blog ini. Didalam entri ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada 10 orang komentator tegar  Mei 2012 pada bulan lepas. Terima kasih juga kerana sudi melawat dan berkunjung ke blog ini.

Komentator Tegar
1. SuhairiDotCom
2. Izzudin Fauzi
3. Akhiyy
4. Chii
5. Akubiomed
6. Arelan
7. Titan
8. Yas
9. Tehr
10. HafizMd

Projek Review Alexa‘ terpaksa ditangguhkan seketika kerana untuk menyusun semula senarai ‘blogger’ didalam Link Exchange kerana ada diantaranya domain telah di tamatkan dan masalah ‘server’. Projek ini akan berjalan semula dalam masa yang terdekat. Ramai juga di kalangan rakan-rakan telah lama menyepi dan diharap segala urursan mereka di permudahkan.

Jebeng Otai™

Tagged with:
 

81 Responses to Komentator Tegar Mei 2012

  1. mak lagenda says:

    Opsss..masih jauh lg mak nak jd top tem komentar kat jebeng otai ni yeh..??

    Takpe..xpe..apapun, tahniah kerana masih boleh maintain kuarkan n3 dgn schedule post..

  2. Denaihati says:

    tahniah pd pengomen tegar bro. sudi2kan jadi pengomen tegar kat Denaihati.

  3. tehr says:

    nampaknya sempat la juga aku menyelit kat sini
    moga terus meriah, bro

  4. hatiputera says:

    aku bukan pengomen tegar ke,,,hehehehe

  5. nurmisnan says:

    Tahniah kepada sahbat2 yg semua..

  6. titan says:

    pehh..rajin benar mereka semua ni komen ye..

  7. nizamghazi says:

    Mereka2 diatas memang tegar dalam memberi komen.
    Penuh dengan isi yang membuatkan si penulis blog berfikir semula. Tahniah kepada the commentators.

  8. anjangman says:

    Ni rasa2, komen pertama aku kat blog jebengotai he..he..Salam perkenalan kpd pemilik blog dan pengomen tegar kat blog ni.Lepas ni nak bookmark blog kau ni.

  9. Mohd Ilham says:

    hahaha…. agak2 bilalah nama aku nak tersenarai dalam tu

  10. chii says:

    err..nak wish tahniah juga la buat semua yg tersenarai 😀

  11. puteri kasih says:

    hukkk tak tersenarai…bulan ni kena cuba 🙂

  12. hatiputera says:

    harap aku boleh jadi pengomen tegar di sini pulak lepas nie…

  13. kulanz says:

    tahniah kepada semua pengomen tegar.. harap bulan ni boleh masuk dalam senarai sini 😀

  14. KiD says:

    semuanya pasti hebat hebat belaka!!

  15. owww… leeza plak lah nk buat mcm ni….

  16. yas says:

    erkkk….ader gak nama aku disitu bro…tengs bebanyak…skg ni aku mmg kurang sikit dh b/walking…kecuali kt kengkawan yg dtg ziarah dan yg dh lama aku jenjalan jerr…:(

  17. Din says:

    alamak..takde..
    kena banyak bagi komen kat sini ni..
    jebengotai pun kena banyak buat entri tau..

  18. zik says:

    tegar habis dah nih… aku dah lama menghilang dalam BW,, will coming back soon.. hehe

  19. onlajer says:

    tak de lagi lah nama aku nih (oh jeles nya aku ni hehehe)

  20. Mohd Isa says:

    Wah, macam menarik je. Nak jadi pengomen tegar jugalah di sini. Bro pakai schedule post ke? Sebelum ni ada gak buat schedule post, tapi bila cek feed rss. Schedule post tak tersenarai dalam feed, kira dia tak update kat feed rss. Untuk update di feed rss, kita terpaksa buat normal post. Baru schedule post akan tersenarai dalam feed balik.

  21. Juan says:

    dimanakah saya

  22. faizul says:

    ramai juga yang berebut nak jadi pengomen tegar sini ye. Bagus2 banyak faedah tu, free backlinks kan.

  23. ProfHariz says:

    Masih belom sempat menyelit. Alamakkkk

  24. Tahniah utk semua..aihh nape ada muka aku tu jebeng? hehe
    2 mgu aku off la buat post skjp ni bru nk on9 balik..hehe

  25. akhiyy says:

    tahniah yang terpilih tuh..hehe

  26. arelan says:

    hohohoh…nama saya kuar.kena usaha lebih lagi bulan ni.

  27. Mus says:

    tak masuk list bulan lepas..

  28. arelan says:

    wow…nama saya kuar.hoho..kena usaha lebih lagi bulan ni nampak gaya

  29. Izzuddin Fauzi says:

    Tq sesangat bro 🙂 TerharuuuuU~ Hehehe 🙂

  30. hafizmd says:

    Terima kasih bro Jo utk link 😀

    Sempat jugak menyelit walaupun diakhir2 waktu…hehe

    Sama2 kita berkongsi idea dan entri bermanfaat. Moga blog JO terus kekal terbaik!

  31. cik tom says:

    ciktom xtersenarai plk…hehe..
    kena rajin komen la pasni kl free2 🙂

  32. Khidhir says:

    oo. bila khidhir nak menang ni

  33. Mana-mana blog, mesti ada bro Titan 😀

  34. dzuandiey says:

    alamak..nak kena menempek muka juga ni..hahaha..

  35. azman says:

    WOW ada 77 komen dah….lu mmg rajin bro BW ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge