Press "Enter" to skip to content

Komentator Tegar Mei 2012

Sedar tidak sedar kita sudah berada di pertengahan tahun. Sudah masuk bulan Jun dan kebanyakkan azam kita pada tahun ini sepatutnya sudah banyak dilaksanakan. Genap hampir dua bulan domain JebengOtai.com ini dilancarkan. Berbagai-bagai rintangan dan dugaan didalam dunia ‘blogging’ ini. Pencapaiannya amat memberangsangkan juga. Walaupun tidak dapat mengeluarkan entri pada setiap hari atas sebab keletihan dan sebagainya namun tetap saya gagahkan juga untuk menulis entri baru. Syukur kerana dengan menggunakan ‘Scheduled Post‘ saya boleh mengekalkan momentum untuk ‘update’ blog ini. Didalam entri ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada 10 orang komentator tegar  Mei 2012 pada bulan lepas. Terima kasih juga kerana sudi melawat dan berkunjung ke blog ini.

Komentator Tegar
1. SuhairiDotCom
2. Izzudin Fauzi
3. Akhiyy
4. Chii
5. Akubiomed
6. Arelan
7. Titan
8. Yas
9. Tehr
10. HafizMd

Projek Review Alexa‘ terpaksa ditangguhkan seketika kerana untuk menyusun semula senarai ‘blogger’ didalam Link Exchange kerana ada diantaranya domain telah di tamatkan dan masalah ‘server’. Projek ini akan berjalan semula dalam masa yang terdekat. Ramai juga di kalangan rakan-rakan telah lama menyepi dan diharap segala urursan mereka di permudahkan.

Jebeng Otai™

81 Comments

  1. tahniah pd pengomen tegar bro. sudi2kan jadi pengomen tegar kat Denaihati.

    • setiap idea ialah ’emas’…hargai setiap perspektif manusia. 🙂

    • terima kasih bro..salam perkenalan juga 🙂

  2. Mohd Ilham Mohd Ilham

    hahaha…. agak2 bilalah nama aku nak tersenarai dalam tu

  3. chii chii

    err..nak wish tahniah juga la buat semua yg tersenarai 😀

  4. yas yas

    erkkk….ader gak nama aku disitu bro…tengs bebanyak…skg ni aku mmg kurang sikit dh b/walking…kecuali kt kengkawan yg dtg ziarah dan yg dh lama aku jenjalan jerr…:(
    yas recently posted..Pentingnya Backlink Dalam BloggingMy Profile

  5. Wah, macam menarik je. Nak jadi pengomen tegar jugalah di sini. Bro pakai schedule post ke? Sebelum ni ada gak buat schedule post, tapi bila cek feed rss. Schedule post tak tersenarai dalam feed, kira dia tak update kat feed rss. Untuk update di feed rss, kita terpaksa buat normal post. Baru schedule post akan tersenarai dalam feed balik.
    Mohd Isa recently posted..Lelaki Kacak Cabaran TerakhirMy Profile

    • sy xpasti..kalo schedule post ni selagi die x publish slagi tu mmg xder kat feed..

      kalo set bsok publish..bsok bru lah kuar kat feed..

  6. Tahniah utk semua..aihh nape ada muka aku tu jebeng? hehe
    2 mgu aku off la buat post skjp ni bru nk on9 balik..hehe
    SuhairiDotCom recently posted..17/365: Mural PaintingMy Profile

  7. tahniah yang terpilih tuh..hehe
    akhiyy recently posted..KerjaMy Profile

  8. hohohoh…nama saya kuar.kena usaha lebih lagi bulan ni.
    arelan recently posted..KeNDuRi LaGiMy Profile

  9. wow…nama saya kuar.hoho..kena usaha lebih lagi bulan ni nampak gaya
    arelan recently posted..KeNDuRi LaGiMy Profile

  10. Izzuddin Fauzi Izzuddin Fauzi

    Tq sesangat bro 🙂 TerharuuuuU~ Hehehe 🙂

  11. Terima kasih bro Jo utk link 😀

    Sempat jugak menyelit walaupun diakhir2 waktu…hehe

    Sama2 kita berkongsi idea dan entri bermanfaat. Moga blog JO terus kekal terbaik!
    hafizmd recently posted..Celoteh Kakak #5 Angsa?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge