Jebengotai.com
Blog penulisan yang berusia lebih dari 4 tahun ini sebagai medium mengasah minda dalam penulisan. Perkongsian santai disulami pengisian akademik sedikit sebanyak boleh menambah pengetahuan untuk saya dan para pembaca. Saya cuba untuk menulis kreatif dengan percampuran logik dan sedikit imiginasi melalui pendapat yang disampaikan melalui setiap penulisan.

Eksperimentasi Diri
‘Tagline’ pilihan kerana olahan setiap entri adalah digarap dari pemikiran perspektif sendiri. Medium blogging menjadi pilihan untuk menjelmakan buah fikiran apa yang tersirat.

Penafian
Segala penulisan didalam blog ini, Jebengotai.com hanyalah merupakan pendapat peribadi sahaja. Segala olahan teori dan pendapatan adalah diolah semula melalui kaca mata dan perspeksif penulis. Segala isi kandungan penulisan boleh di gunakan sebagai rujukan dan salinan secara terus adalah dilarang tanpa merujuk kepada penulis, Jebengotai.com.

Sebarang pemberitahuan kekhilafan maklumat, teori ,kalkulus, undang-undang dan pelbagai sumber akademik yang sahih adalah amat dialu-alukan kerana medium, Jebengotai.com hanya menyampaikan secara ringkas sesuatu isi kandungan mengikut kefahaman dan pengetahuan semasa penulis sendiri. Ulasan-ulasan atau penulisan di Jebengotai.com, mungkin benar dan mungkin salah atau tidak lengkap dan segala risiko adalah bukan tanggungjawab penulis jika melibatkan keselamatan harta benda dan nyawa pembaca yang membaca mana-mana penulisan di blog Jebengotai.com.

Penulisan dan pendapat yang mungkin agak ‘bias’ adalah hasil dari pendapat dan pembacaan penulis itu sendiri. Penulisan tidak berniat untuk menyindir, atau berniat jahat kepada mana-mana individu dan jika ada adalah kekhilafan penulis sendiri. Sebarang teguran dan pembetulan amatlah diharapkan.

Terima kasih
Jebengotai