Jujurnya setakat ini saya tidak mempunyai modal untuk mengadakan Give Away atau Contest untuk disertai rakan-rakan blogger dan para pengunjung ke blog JebengOtai.com yang tidak seberapa ini. Kerap juga saya berfikir untuk memberi hadiah yang menarik tetapi tidak terlalu lumayan seperti Media Player AC Ryan, penginapan Bumi Langkawi Homestay percuma 3hari 2 malam Β di Langkawi dan lain-lain lagi.

Tertarik dengan Wanwidget.com dalam entrinya ‘Projek Review Me-review Alexa – Suka Sama Suka’ dan ‘Projek Review Blog Alexa.com Bermula‘, membuatkan saya ingin turut serta projek sebegini bagi membalas jasa sokongan pengunjung semua. Untuk kali ini saya akan ‘menghadiahkan’ sepatah dua kata untuk Projek Review Alexa saya ini. Projek ini saya akan lakukan sedikit demi sedikit disamping blogwalking ke blog rakan-rakan yang berada di page ‘Link Exchange‘.

Jebeng Otaiβ„’

48 Replies to “Projek Review Alexa

  1. jebeng nak buat contest cr penaja jer ,

    Penaja dapat apa ? dapat mempromosi kan apa-apa perkhidmatan/blog/ atau naikkan ranking PR blog penaja.

    Yang di taja pula kena lah bersungguh2 buat kan penaja tu rasa berbaloi dengan apa yg di taja , cth buat sponsor post sorang satu . Buat linkback kepada penaja oleh setiap peserta.

    Peserta dapat apa ? happy lah walau pun tk memang dah dpt review dari kawan2 yang lain..

    pendek kata semua happy .. hehehe .. try lah cr penaja dulu ..
    puanbee recently posted..TakutMy Profile

  2. Bagus ni.. Ko memberi idea untuk aku launch dekat blog aku.. Nanti kita sama2 bertukar review k.. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge