Travel
LangkawiHomestay
Langkawi Updates
LangkawiPages
Wikitravel
LangkawiHomestay.Com
Panduan Melancong

This Post Has 75 Comments

  1. nizamghazi

    Baguslah buat macam ni, ada link blogger2 di Malaysia.
    Senang sikit nak buat BlogWalking 🙂
    Sementara boleh pinjam kejap page ni nak jejalan.

    1. JebengOtai

      boleh jer..ni blog yg sy jalan tiap2 ari..hehe

      1. MDHAFiZ.NET

        Boleh join sekali ke tak ni?? kalau sudi sila lah berkongsi link dgn saya.. . 🙂

  2. Naziman

    hehe..baru sedar ada blog saya juga..terima kasih ya..nanti bila saya dah buat laman untuk link-exchange saya letak juga..buat masa skrang tak buat lagi..:)

    1. JebengOtai

      owh..sy nk cukupkn 100..lpastu lawat ari2x 🙂

  3. yas

    Awat tak cakap bro ada wat link exchange nih….nti bro punya link aku masukkan gak..

    1. SuhairiDotCom

      Eh da ada la upanya..nk kena letak jgk jebeng kt SDC 🙂

  4. puanbee

    Cam mana buat link terususn cantik gini ye ?

    1. JebengOtai

      owh sy pki shortcode..die ade function ‘column’..mmg senang,xyah nk wat table..

      1. Encik Bukit Besi

        bgtau la sat…nak buat jugak ni…hik hik

          1. Encik Bukit Besi

            memang smart kemas dan padat…tapi masih lagi tak boleh buat…dah cuba tak jadi2..isk jahil betul aku…kalu sudi bgtau detail bleh…hehe..

          2. dzuandiey

            sama…tak jadi juga…bebal…huhuhu..

          3. JebengOtai

            download plugin shortcode ultimate..then pilih shortcode column.. 🙂

  5. MK Kimi

    dekat blogger boleh tak buat mcm ni? kemas

    1. JebengOtai

      x pasti aa bro..tp mungkin leh guna table kot..

    2. teddy

      Boleyh jer bro.. meyh try tgok blog teddy..

    3. dzuandiey

      bloglist macam tutorial dalam anastasyea.com..menarik juga…

  6. teddy

    Bro macam boleyh join jer ltak link blog teddy yg noob nie… heheheh.. pm lah kalau sudi.. 😉

  7. onlajer

    Terimokasih lah bro kau senaraikan aku,boleh guna pakai signboard ni untuk kemana-mana

      1. onlajer

        der boleh tiru format kau tak aku nak buat juga lah

  8. MK Kimi

    Bro, mohon letak link blog aku sini gak. tq! (muka takmalu) 😉

  9. anjangman

    Tq Jobeng, sbb dah letak link blog aku kat sini.

  10. Mohd Isa

    salam, saya berminat untuk link exchange di blog ini. bolehkah saya link exchange di bahagian sidebar blog? harap maklum balas positif. terima kasih.

      1. Mohd Isa

        baru perasan komen bro, jom2. nak letak apa ya untuk link bro? maklumkan saya pada komen bro di blog saya ya.

  11. dzuandiey

    wah..meriah!..nak masuk gak!…hahaha… 🙂

      1. dzuandiey

        hehehe…mekasih ya.. 🙂

  12. mak lagenda

    Wow..link blog mak pun ada jugak kat situ?? Terima kasih beng. Terharu plak rasanya sbb jebeng bg tempat utk mak kat sini

  13. keretahitam

    Salam,berminat juga nak link exchange dengan blog ini. Harap dapat kebenaran admin.

  14. jaerul

    wah nak jugak ler,. masih terbuka ker mau exchange link?

  15. jaerul

    dah add blog bro kat sini..
    😀

  16. keretahitam

    Salam bro, dah pasang niat nak exchange link dengan blog ini. Harap boleh terima lamaran…tq

    1. keretahitam

      La…dah ada rupanya. Thanks a lot bro.

  17. Putera Perlis

    Salam bro.Tukar link yer. Link bro saya dah letak dah. Blog saya blog radio dan tv online.

  18. hatiputera

    bagaimana nak buat column macam bro buat yer.Copy boleh ker.hehe

  19. sensasi2020

    Linkexchange bagus untuk diguna pakai,
    Banyak kebaikan yang dapat diperolehi,
    Bertukar pendapat dgn info-info terkini,
    Pasti kedua-dua belah pihak menrestui.

    Terima kasih jebengotai.com menyenaraikan sensasi2020 dlm rakan linkexchange anda.

  20. Bang Iwan

    Mohon Izin pasang Linknya di blog list saya.

    1. Bang Iwan

      Agar nantinya bisa dengan mudah berkunjung kesini

  21. pahan

    nak tukar gak bro , boleh ?

  22. ecadwinkyasha

    eh..blog eca xde…nak jua lah *sambil hentak kaki….

    nak nak nak..boleh bro?!.hikhikhik.

  23. Farah Arrifin

    salam bro saya pun nak gak buat link exchange ngan blog awak nie boleh tak… boleh lah… boleh lah

  24. hafizmd

    Bro Jebeng, mohon emailkan alamat boleh?Ambe nak pos sesuatu ni =)

    Terima kasih

  25. MK Kimi

    bro..saya dah tukar link. dah tak guna blogspot lagi. harapnya bro dpt tukar link blog saya tu
    🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.