Peluang Terakhir Lelaki Kacak

Coupon Zalora

ZALORA 15% Voucher : ZBAP0Q8

Advertisement

Otai Blogosphere

1 comment
ridza adhil
1 comment
1 comment

Cabaran SEO Lelaki Kacak

Kebanyakan para peserta ‘Contest Cabaran SEO Lelaki Kacak’ telah memulakan perang SEO masing-masing. Pelbagai skil telah dikeluarkan dan ada diantaranya yang menenarik perhatian saya seperti didalam entri ‘Lelaki Kacak Pekat Likat‘ oleh Azmanisma. Tarikh tutup semakin lama semakin suntuk. Ada yang peserta yang memperhebatkan ‘Kepekatan Lelaki Kacak‘ didalam entri masing-masing. Masing-masing buntu untuk menguasai laman pertama Google Search ‘Lelaki Kacak‘. Rentak permainan dijangkakan semakin agresif di saat-saat sebelum detik terakhir tarikh tutup melabuhkan tirainya.


Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki ..Sumber

Kedudukan Lelaki Kacak Terkini

Berikut merupakan kedudukan terkini carian ‘Lelaki Kacak’ di Google. Azmanisma menggunguli kedudukan pertama manakala gambar MuazFaris pula muncul didalam didalam carian gambar dengan kata kunci yang sama. Kemungkinan besar bro Azmanisma mengekalkan momentum dan saya pasti dia memenangi ‘Cabaran SEO Lelaki Kacak‘ yang dianjurkan oleh Titan.

Peluang Terakhir Lelaki Kacak

Selepas mengkaji beberapa ketika, saya ingin menggunakan ‘Htag’ didalam entri ini sebagai usaha terakhir untuk enjin carian mengesan kata kunci ‘Lelaki Kacak’ dan memaparkannya didalam enjin carian. Pada awalnya saya perlu mengubah fail CSS untuk mengecilkan huruf ‘Htag’ ini kerana ianya terlalu buruk dan kurang enak dipandang. Akhirnya saya terjumpa satu kaedah yang mudah dan tidak memerlukan kita mengubah tetapan yang sedia ada.

Kod HTML Lelaki Kacak

<h2><span style=”text-decoration: underline; color: #99cc00;”><strong><span style=“font-size: small;”>Lelaki Kacak</span></strong></span></h2>


Jebeng Otai™

84 thoughts on “Peluang Terakhir Lelaki Kacak

      1. titan

        itu aje taktik last minute yang sangat berkesan. setiap hari, kat title post tu, wajib ada keyword lelaki kacak. dalam artikel tu, sekurangnya 3 kali diboldkan keyword tu. kat tag tu pun mesti ada. kalau tak masuk first agen, gi banting. aku belanja cendol. haha..
        titan recently posted..Komisen ke 4 dari PakarCoklat.comMy Profile

        Reply
  1. Izzuddin Fauzi

    Hahaha…. Nak jugak join… Anyway semua hebat je nampaknye 😀 Hehehe.. Good Luck Lelaki kacak 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge