eyriqazz versus denaihati

Cabaran SEO Lelaki Kacak

Kebanyakan para peserta ‘Contest Cabaran SEO Lelaki Kacak’ telah memulakan perang SEO masing-masing. Pelbagai skil telah dikeluarkan dan ada diantaranya yang menenarik perhatian saya seperti didalam entri ‘Lelaki Kacak Pekat Likat‘ oleh Azmanisma. Tarikh tutup semakin lama semakin suntuk. Ada yang peserta yang memperhebatkan ‘Kepekatan Lelaki Kacak‘ didalam entri masing-masing. Masing-masing buntu untuk menguasai laman pertama Google Search ‘Lelaki Kacak‘. Rentak permainan dijangkakan semakin agresif di saat-saat sebelum detik terakhir tarikh tutup melabuhkan tirainya.


Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki ..Sumber

Kedudukan Lelaki Kacak Terkini

Berikut merupakan kedudukan terkini carian ‘Lelaki Kacak’ di Google. Azmanisma menggunguli kedudukan pertama manakala gambar MuazFaris pula muncul didalam didalam carian gambar dengan kata kunci yang sama. Kemungkinan besar bro Azmanisma mengekalkan momentum dan saya pasti dia memenangi ‘Cabaran SEO Lelaki Kacak‘ yang dianjurkan oleh Titan.

Peluang Terakhir Lelaki Kacak

Selepas mengkaji beberapa ketika, saya ingin menggunakan ‘Htag’ didalam entri ini sebagai usaha terakhir untuk enjin carian mengesan kata kunci ‘Lelaki Kacak’ dan memaparkannya didalam enjin carian. Pada awalnya saya perlu mengubah fail CSS untuk mengecilkan huruf ‘Htag’ ini kerana ianya terlalu buruk dan kurang enak dipandang. Akhirnya saya terjumpa satu kaedah yang mudah dan tidak memerlukan kita mengubah tetapan yang sedia ada.

Kod HTML Lelaki Kacak

<h2><span style=”text-decoration: underline; color: #99cc00;”><strong><span style=“font-size: small;”>Lelaki Kacak</span></strong></span></h2>


Jebeng Otai™

Join the conversation! 84 Comments

  1. ehehe..ada masa bbrp minggu lg kan..apa2 pun leh jadi..lgpun kedudukan sentiasa berubah je ni..eheh
    chii recently posted..Nak Cerita Pun MalasMy Profile

    Reply
  2. yang kacak jer akan menang.. hihihi.. 😛
    Mus recently posted..Keputusan Anugerah Juara Rentak Ruai 2011 (AJARR2011)My Profile

    Reply
  3. Wah.. dah nak tamat ek.. selamat berjaya la..

    Reply
  4. boleh. sempat lagi. hari-hari buat post mesti ada keyword lelaki kacak. Mesti leh lawan nanti.haha..
    titan recently posted..Komisen ke 4 dari PakarCoklat.comMy Profile

    Reply
  5. masih sempat lagi bro..keep it up boy..hehe
    faizfakhirin recently posted..#Motorcycle Bertayar Satu Yang Menakjubkan.My Profile

    Reply
  6. hehehe…lawan habis-habisan.

    Reply
  7. dah turun pun pagi hih huhuhu..

    Reply
  8. Kebanyakan yang masuk contest ni semua hebat-hebat. Kalau saya masuk, lagi lah tenggelam =)
    SukaShare recently posted..Broken LCD Windows WallpapersMy Profile

    Reply
  9. Menyesal tak bermain SEO untuk keyword ini.

    Kalau tidak pasti muka bro dilist teratas carian gambar di Google

    p/s- boleh je nak main kotor dalam SEO, cuma fikir kesannya pada masa panjang je.

    Tak pasal-pasal blog jadi sasaran kaki gay nanti
    Bro Framestone recently posted..Makan Tengahari Bersama Blogger Yang Comel – IsabellakuanMy Profile

    Reply
  10. Amboi bukan main bau SEOnya. :-)
    akubiomed recently posted..Tutorial kod trademark Fatin LiyanaMy Profile

    Reply
  11. hebat betul dia orang ni, selamat berjuang habis-habisan
    Shahrul recently posted..Sejarah dan Asal-usul Mother’s Day atau Hari IbuMy Profile

    Reply
  12. Hahaha…. Nak jugak join… Anyway semua hebat je nampaknye 😀 Hehehe.. Good Luck Lelaki kacak 😀

    Reply
  13. hahaha kalau nak pekat lagi JO blodkan tau
    azura recently posted..Give Away Papan Kekunci Dot Com 2012My Profile

    Reply
  14. Mak aihhh….dasat tu bro, aku punya pun dh jatuh dahhh…masa tak begitu mengizinkan la bro.
    yas recently posted..BRAVO 5 FILEM KOMANDO PERTAMA DI MALAYSIAMy Profile

    Reply
  15. gud luck bro.. :)
    LangkawiHomestay recently posted..Bumi Langkawi HomestayMy Profile

    Reply
  16. entri puteri dah tercicir kat page mana entah..haha. anyway good luck tau
    puteri kasih recently posted..Live Streaming Man City VS Queens Park Rangers 13 Mei 2012My Profile

    Reply
  17. fuh, banyaknya lelaki kacak
    apasal blog aku tak masuk senarai?
    haha
    tehr recently posted..Kelantan Cuti | Akhir Piala FA 2012My Profile

    Reply
  18. last minute biasanya semua peserta akan beusaha lebih sikit. siapa yang mengalah cepat tu, payah lah nanti. good luck!
    Lizz recently posted..Kesan Kadar Gaji Minimum Sektor Swasta – Ramai Wanita Bakal Bekerja?My Profile

    Reply
  19. hohoho…nice.gudluck la ye
    arelan recently posted..eXaM PTDMy Profile

    Reply
  20. susah jugakla… nak compete.. tapi bukan onn page seo jer bro… yang first page tuh kebanyakkannya backlinks diaoarng memang banyak dah… (off page seo)..
    zik recently posted..Selamat hari pekerja 2012 (lelaki kacak)My Profile

    Reply
  21. haha, serius tergelak .. tak tahu bro mention kan part gambar tu..

    sejak bila gambar aku pun jadi lelaki kacak ni.. haha
    muazfaris recently posted..Beralih dari Celcom Twitter SMS ke Twitter SMS Mobile PhoneMy Profile

    Reply
  22. Perlukan banyak masa ! Aku tak ada masa how to focus ? adoyai. Semoga berjaya bro !
    ProfHariz recently posted..Lirik Aku Ditipu Lagi DataMy Profile

    Reply
  23. Masih ada masa tu bro. Dalam beberapa jam pun kedudukan boleh berubahan inikan pula beberapa minggu 😀
    kulanz recently posted..Awan Pelik Menyerupai Wajah Lelaki KacakMy Profile

    Reply
  24. Yg memang dan yg kalah, tetap kacak dimata mak..Boleh? wakaka
    mak lagenda recently posted..SELAMAT HARI IBUMy Profile

    Reply
  25. ini memang macam dah berperang je neyh..hehehe
    akhiyy recently posted..Pertandingan Pengomen Tegar Blog Ronaldmohoni.com Mei 2012My Profile

    Reply
  26. mana tahu senjata terakhir ni menjadi 😉
    aku pun dah buntu dah. jauh betul ke belakang haha
    Amirez recently posted..Lelaki Kacak Yang BerimanMy Profile

    Reply
  27. Huhuhu aku punya pun dah jauh ketinggalan ni,tapi tak apa,masa masih banyak lagi
    wazy recently posted..Amalan Terbaik Dalam HidupMy Profile

    Reply
  28. all the best !!! sha pun ada sertai contest ni….hehehehe

    entry sha ialah 17 lelaki kacak dlm hidupku.

    huhuhu
    sha recently posted..Kenduri Kesyukuran dan Doa Selamat di MelakaMy Profile

    Reply
  29. ada peluang la tu..insya Allah…cuba suruh orang tru g+ page kacak2 tu..
    Din recently posted..Disebabkan Template Baru, Aku Merana !My Profile

    Reply
  30. tu dia..memang satu perjuangan lelaki kacak habis-habisan..semoga berjaya bro
    segalabenda recently posted..Harga barang naikMy Profile

    Reply
  31. teruskan usaha bro…xleh pakai plugin ker..or menyalahi undang2 pertandingan..hehehe…spam ker..lagi cepat traffic…hahaha
    faizfakhirin recently posted..#CarManufacturers Kita Sibuk Mengira Hutang, Mereka Sibuk Mengira Untung BerbillionMy Profile

    Reply
  32. Assalam..
    Wah, kedudukan sudah berubah..
    Ramai pulak yang tengah memecut laju…
    Gud luck..
    iza recently posted..Beg Dan Cikgu.My Profile

    Reply
  33. senjata saat akhir kadang kala boleh berjaya .. good luck bro
    rahman recently posted..Bento Box kreatifMy Profile

    Reply
  34. senjata terakhir selalunya yang paling hebat dan kacak ha2
    beckhr00y recently posted..Berapa Harga Samsung Galaxy S3 Di MalaysiaMy Profile

    Reply
  35. pergh sangat gempak lu punya entri bro…gud luck Jebeng..hehe
    Encik Bukit Besi recently posted..Bila Lelaki Kacak Memberi NasihatMy Profile

    Reply
  36. Mana blog aku???duk ranking keberapa???hahaha…
    Hafizul recently posted..Mahamahu.com anda Mahu 2012My Profile

    Reply
  37. aku dah lama give up..hehe
    faiz recently posted..Borak KosongMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Category

Personal

Tags