Cabaran SEO Lelaki Kacak

Kebanyakan para peserta ‘Contest Cabaran SEO Lelaki Kacak’ telah memulakan perang SEO masing-masing. Pelbagai skil telah dikeluarkan dan ada diantaranya yang menenarik perhatian saya seperti didalam entri ‘Lelaki Kacak Pekat Likat‘ oleh Azmanisma. Tarikh tutup semakin lama semakin suntuk. Ada yang peserta yang memperhebatkan ‘Kepekatan Lelaki Kacak‘ didalam entri masing-masing. Masing-masing buntu untuk menguasai laman pertama Google Search ‘Lelaki Kacak‘. Rentak permainan dijangkakan semakin agresif di saat-saat sebelum detik terakhir tarikh tutup melabuhkan tirainya.


Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki ..Sumber

Kedudukan Lelaki Kacak Terkini

Berikut merupakan kedudukan terkini carian ‘Lelaki Kacak’ di Google. Azmanisma menggunguli kedudukan pertama manakala gambar MuazFaris pula muncul didalam didalam carian gambar dengan kata kunci yang sama. Kemungkinan besar bro Azmanisma mengekalkan momentum dan saya pasti dia memenangi ‘Cabaran SEO Lelaki Kacak‘ yang dianjurkan oleh Titan.

Peluang Terakhir Lelaki Kacak

Selepas mengkaji beberapa ketika, saya ingin menggunakan ‘Htag’ didalam entri ini sebagai usaha terakhir untuk enjin carian mengesan kata kunci ‘Lelaki Kacak’ dan memaparkannya didalam enjin carian. Pada awalnya saya perlu mengubah fail CSS untuk mengecilkan huruf ‘Htag’ ini kerana ianya terlalu buruk dan kurang enak dipandang. Akhirnya saya terjumpa satu kaedah yang mudah dan tidak memerlukan kita mengubah tetapan yang sedia ada.

Kod HTML Lelaki Kacak

<h2><span style=”text-decoration: underline; color: #99cc00;”><strong><span style=“font-size: small;”>Lelaki Kacak</span></strong></span></h2>


Jebeng Otai™

Tagged with:
 

83 Responses to Peluang Terakhir Lelaki Kacak

  1. chii says:

    ehehe..ada masa bbrp minggu lg kan..apa2 pun leh jadi..lgpun kedudukan sentiasa berubah je ni..eheh

  2. Mus says:

    yang kacak jer akan menang.. hihihi.. 😛

  3. zool says:

    Wah.. dah nak tamat ek.. selamat berjaya la..

  4. titan says:

    boleh. sempat lagi. hari-hari buat post mesti ada keyword lelaki kacak. Mesti leh lawan nanti.haha..

  5. faizfakhirin says:

    masih sempat lagi bro..keep it up boy..hehe

  6. Aelfi says:

    hehehe…lawan habis-habisan.

  7. azman says:

    dah turun pun pagi hih huhuhu..

  8. SukaShare says:

    Kebanyakan yang masuk contest ni semua hebat-hebat. Kalau saya masuk, lagi lah tenggelam =)

  9. Menyesal tak bermain SEO untuk keyword ini.

    Kalau tidak pasti muka bro dilist teratas carian gambar di Google

    p/s- boleh je nak main kotor dalam SEO, cuma fikir kesannya pada masa panjang je.

    Tak pasal-pasal blog jadi sasaran kaki gay nanti

  10. akubiomed says:

    Amboi bukan main bau SEOnya. 🙂

  11. Shahrul says:

    hebat betul dia orang ni, selamat berjuang habis-habisan

  12. Izzuddin Fauzi says:

    Hahaha…. Nak jugak join… Anyway semua hebat je nampaknye 😀 Hehehe.. Good Luck Lelaki kacak 😀

  13. azura says:

    hahaha kalau nak pekat lagi JO blodkan tau

  14. yas says:

    Mak aihhh….dasat tu bro, aku punya pun dh jatuh dahhh…masa tak begitu mengizinkan la bro.

  15. puteri kasih says:

    entri puteri dah tercicir kat page mana entah..haha. anyway good luck tau

  16. tehr says:

    fuh, banyaknya lelaki kacak
    apasal blog aku tak masuk senarai?
    haha

  17. Lizz says:

    last minute biasanya semua peserta akan beusaha lebih sikit. siapa yang mengalah cepat tu, payah lah nanti. good luck!

  18. arelan says:

    hohoho…nice.gudluck la ye

  19. zik says:

    susah jugakla… nak compete.. tapi bukan onn page seo jer bro… yang first page tuh kebanyakkannya backlinks diaoarng memang banyak dah… (off page seo)..

  20. muazfaris says:

    haha, serius tergelak .. tak tahu bro mention kan part gambar tu..

    sejak bila gambar aku pun jadi lelaki kacak ni.. haha

  21. ProfHariz says:

    Perlukan banyak masa ! Aku tak ada masa how to focus ? adoyai. Semoga berjaya bro !

  22. kulanz says:

    Masih ada masa tu bro. Dalam beberapa jam pun kedudukan boleh berubahan inikan pula beberapa minggu 😀

  23. mak lagenda says:

    Yg memang dan yg kalah, tetap kacak dimata mak..Boleh? wakaka

  24. akhiyy says:

    ini memang macam dah berperang je neyh..hehehe

  25. Amirez says:

    mana tahu senjata terakhir ni menjadi 😉
    aku pun dah buntu dah. jauh betul ke belakang haha

  26. wazy says:

    Huhuhu aku punya pun dah jauh ketinggalan ni,tapi tak apa,masa masih banyak lagi

  27. sha says:

    all the best !!! sha pun ada sertai contest ni….hehehehe

    entry sha ialah 17 lelaki kacak dlm hidupku.

    huhuhu

  28. Din says:

    ada peluang la tu..insya Allah…cuba suruh orang tru g+ page kacak2 tu..

  29. segalabenda says:

    tu dia..memang satu perjuangan lelaki kacak habis-habisan..semoga berjaya bro

  30. faizfakhirin says:

    teruskan usaha bro…xleh pakai plugin ker..or menyalahi undang2 pertandingan..hehehe…spam ker..lagi cepat traffic…hahaha

  31. iza says:

    Assalam..
    Wah, kedudukan sudah berubah..
    Ramai pulak yang tengah memecut laju…
    Gud luck..

  32. rahman says:

    senjata saat akhir kadang kala boleh berjaya .. good luck bro

  33. beckhr00y says:

    senjata terakhir selalunya yang paling hebat dan kacak ha2

  34. pergh sangat gempak lu punya entri bro…gud luck Jebeng..hehe

  35. Hafizul says:

    Mana blog aku???duk ranking keberapa???hahaha…

  36. faiz says:

    aku dah lama give up..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge