Press "Enter" to skip to content

Peluang Terakhir Lelaki Kacak

Cabaran SEO Lelaki Kacak

Kebanyakan para peserta ‘Contest Cabaran SEO Lelaki Kacak’ telah memulakan perang SEO masing-masing. Pelbagai skil telah dikeluarkan dan ada diantaranya yang menenarik perhatian saya seperti didalam entri ‘Lelaki Kacak Pekat Likat‘ oleh Azmanisma. Tarikh tutup semakin lama semakin suntuk. Ada yang peserta yang memperhebatkan ‘Kepekatan Lelaki Kacak‘ didalam entri masing-masing. Masing-masing buntu untuk menguasai laman pertama Google Search ‘Lelaki Kacak‘. Rentak permainan dijangkakan semakin agresif di saat-saat sebelum detik terakhir tarikh tutup melabuhkan tirainya.


Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki Kacak,Lelaki ..Sumber

Kedudukan Lelaki Kacak Terkini

Berikut merupakan kedudukan terkini carian ‘Lelaki Kacak’ di Google. Azmanisma menggunguli kedudukan pertama manakala gambar MuazFaris pula muncul didalam didalam carian gambar dengan kata kunci yang sama. Kemungkinan besar bro Azmanisma mengekalkan momentum dan saya pasti dia memenangi ‘Cabaran SEO Lelaki Kacak‘ yang dianjurkan oleh Titan.

Peluang Terakhir Lelaki Kacak

Selepas mengkaji beberapa ketika, saya ingin menggunakan ‘Htag’ didalam entri ini sebagai usaha terakhir untuk enjin carian mengesan kata kunci ‘Lelaki Kacak’ dan memaparkannya didalam enjin carian. Pada awalnya saya perlu mengubah fail CSS untuk mengecilkan huruf ‘Htag’ ini kerana ianya terlalu buruk dan kurang enak dipandang. Akhirnya saya terjumpa satu kaedah yang mudah dan tidak memerlukan kita mengubah tetapan yang sedia ada.

Kod HTML Lelaki Kacak

<h2><span style=”text-decoration: underline; color: #99cc00;”><strong><span style=“font-size: small;”>Lelaki Kacak</span></strong></span></h2>


Jebeng Otai™

83 Comments

  1. chii chii

    ehehe..ada masa bbrp minggu lg kan..apa2 pun leh jadi..lgpun kedudukan sentiasa berubah je ni..eheh

  2. Wah.. dah nak tamat ek.. selamat berjaya la..

      • itu aje taktik last minute yang sangat berkesan. setiap hari, kat title post tu, wajib ada keyword lelaki kacak. dalam artikel tu, sekurangnya 3 kali diboldkan keyword tu. kat tag tu pun mesti ada. kalau tak masuk first agen, gi banting. aku belanja cendol. haha..
        titan recently posted..Komisen ke 4 dari PakarCoklat.comMy Profile

  3. Aelfi Aelfi

    hehehe…lawan habis-habisan.

  4. dah turun pun pagi hih huhuhu..

    • btul..diorg ade stail masing2 yg tersendiri..

    • pada mulanya mmg cuak gak bro..tp nk menang nya psal..haha

    • hehe..senjata terakhir..lepas ni dah abis teknik la..

  5. Shahrul Shahrul

    hebat betul dia orang ni, selamat berjuang habis-habisan

  6. Izzuddin Fauzi Izzuddin Fauzi

    Hahaha…. Nak jugak join… Anyway semua hebat je nampaknye 😀 Hehehe.. Good Luck Lelaki kacak 😀

    • hehe..yg tu page pertama..mungkin page kedua kot.. 🙂

  7. zik zik

    susah jugakla… nak compete.. tapi bukan onn page seo jer bro… yang first page tuh kebanyakkannya backlinks diaoarng memang banyak dah… (off page seo)..
    zik recently posted..Selamat hari pekerja 2012 (lelaki kacak)My Profile

    • haa la..kalo yg baru setup mmg x dak la.. 🙂

    • hehe..series, tu result yg kuar time search lelaki kacak.. 🙂

    • itu aa..hanya tips2 ikhsan dari pakar2 seo jer..hehe

    • ye aa bro..hopefuly saat akhir blog ni naik la..

    • x kisah menang kalah..usaha ttp ade utk jdik lelaki kacak..hehe

    • hehe..pada mulanya nk gak try..tp mcm x best la..ehehe

  8. iza iza

    Assalam..
    Wah, kedudukan sudah berubah..
    Ramai pulak yang tengah memecut laju…
    Gud luck..
    iza recently posted..Beg Dan Cikgu.My Profile

  9. rahman rahman

    senjata saat akhir kadang kala boleh berjaya .. good luck bro

  10. faiz faiz

    aku dah lama give up..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge