Wordless Wednesday : Bakau

bakau

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 60 Comments

          1. tehr

            jenuh aku cari
            tak nampak la kat mana dia

          2. JebengOtai

            kt pintu masuk cikgu..yg liar dah x der..huhu

          1. SuhairiDotCom

            Ada je kesempatan nak buat lagi… 🙂

  1. mrs.yie

    pertama kali dalam hidup saya tengok pokok kayu bakau..ini pun dalam gambar je..kat sini memang payah betul nak jumpa pokok kayu bakau ni..

    1. JebengOtai

      owh..gmbr ni masa sy pi tg piai..mmg byk hidupan kat paya bakau ni.. 🙂

  2. zool

    Terbaik pokok bakau ni

      1. hafizmd

        setuju…tp byk jugak yg rakus merampas tanah bakau

        1. JebengOtai

          tidak dpt dinafikan..sygngi lah wet land kita.. 🙂

  3. onlajer

    pernah juga sampai sini,sekarang tiket masuk tu berapa ya

  4. Adylia Qarissa

    kalau kat sini susah nak tengok dan rasa kesejukan mata memandang pokok2 hijau

    1. JebengOtai

      hehe..nk pecah rekod bulan lepas ke bro..??..hehe

      1. SuhairiDotCom

        Mesti pecah rekod bulan lepas punya. Aku kalau pasal komen memang suka dari segi positif kita kembangkan idea yang baik. Kalau ada kelemahan boleh kita perbaiki 🙂

        1. JebengOtai

          betul..tegur menegur utk elakkan kesilapan.. 🙂

      2. hafizmd

        pergh…mmg tough nak lawan bro suhairi ni…hehe

        apepun, entri yg baik insyaAllah bakal mengundang komen yg bernas

        1. JebengOtai

          entri yg baik, sokongan rakan2 membuatkan berblogging lebih menarik..

  5. cik tom

    blur sikit tp cantiknya gmbr ni..
    tenang je tgk 🙂

    1. JebengOtai

      time ni dh tengah hari..tp x panas sbb tiupan angin laut..mmg best

      1. cik tom

        wah kl angin bertiup sepoi2 bahasa tu plg best!

  6. beckhr00y

    tak pernah tengok sangat pokok bakau ni, hee

    1. JebengOtai

      owh xper..sbnrnya ade byk spesies bakau ni.. 🙂

  7. alieza dayasari

    woooooooooo dahsyat gambar tu………

  8. Kamal Mustafa

    Nie gerenti kek topi laut nie, kek kawasan berpayo.

    1. hafizmd

      serius tgk lama2 macam aku yg ade kat situ…

      terbaik brp JO!

    2. JebengOtai

      owh x lah..gmbr exposure berlainan di’overlap’kan..terhasillah hdr.. 🙂

  9. Hafizul

    Menarik, cantik dan tertarik..boleh taknakcopybuat wallpaper???hehehe

  10. Razlan

    Pandai shot gambar hutan ,kat mane ne

  11. yas

    dedulu biasa gak aku masuk hutan bakau….la ni dh kx de dah….:(

    1. JebengOtai

      byk yg dah di’clear’kan..utk bela udang..huhu

  12. Harfiz Perniagaan Internet

    Ni pakai kamera apa bro? Cantik! 😀

  13. sollehahn

    tajuk bakau, tapi gambar ke atas…mcm tak kena sbb biasa kalau sebut bakau, mesti orang ingat akar dia…huhuh

  14. Shack

    guna apa ni bro..dslr ke?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.