Wordless Wednesday : Apa kes?

apa kes

JebengOtaiβ„’
Apa kes? Syukur segala urusan dah selesai, kembali aktif blogging πŸ™‚

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 107 Comments

  1. hatiputera

    Wahh.majlis perkahwinan ke nie. Baru kahwin ke bro.

      1. miss yaty

        alhamdulillah..tahniah JO..cantiklah baju ungu tu..cam majlis kawen plak..ngeee~~

      2. rahman

        bertunang berapa lama bro…setahun ker

  2. irsah

    Ahah…
    1. Landing penat kenduri.
    2. Menikamti kelembutan karpet bulu2.
    3. nak cek kaler baju sama dengan pelmin ke tak?
    4. Dah kawin ke belom? Cak… Heeee

  3. cikgu naman

    merajuk pengantin laki tak bagi adik ni bergambar dengan pengantin perempuan..haha

  4. Eizil

    Tahniah bro… πŸ™‚ bertambahlah seri lepas ni… πŸ˜€

  5. papa mifz

    lepas satu peringkat..alhamdulillah…peringkat seterus nyer menanti…:)

  6. akubiomed

    Kenapa tuh diving sampai begitu sekali. πŸ™‚

  7. azman

    Kepenatan yg terlampau hehehehe….

  8. Denaihati

    tahniah bro, dah jadi tunangan orang. darah manislah sekarang.

  9. anif

    Tahniah… πŸ˜€ Hati-hati.. Pontianak suka orang darah manis ni! Hahahahaha πŸ˜€

  10. Shack

    siapa gerangan di sebelah tu..

  11. nurmisnan

    Atoiiii… atit tak adik jatuh tangga.. hik3

  12. azura

    wah alhamdulillah bro

  13. Mama Murai

    hepi lah tu sebab tengok banyak benda boleh main, tahniah semoga berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya.

  14. Leeza dayasari

    tersungkur ker tu?

  15. zool

    tahniah la bro.. den ntah bila agaknya..

  16. Naziman

    Tahniah bro dah bertunang. Kenapa gambar tunang nya tak di tunjuk. hoho.

  17. tehr

    terlalu seronok tu
    tak tahu nak buat apa lagi dah
    hehe

  18. Sobri Mansor

    Alhamdulillah tahniah bro. Semoga cepat-cepat naik pelamin bersanding yer….

  19. Blog Keperawatan

    Tahniah sahabat atas pertunangannya dan semoga lancar sampai tahap pernikahan nantinya aamiin

  20. puteri kasih

    wah JO dah tunang eh…tahniah…semoga berkekalan ke akhir hayat πŸ™‚

  21. hafidz

    pengapit pengantin penat ke? kohkohkoh πŸ˜†

  22. Mak lagenda

    Nih namanya frust tertongeng tonggeng..awek dikebas org ke bang??

    ekekek

  23. Mak lagenda

    Dah bertubang yeh beng?? tahniah..tahniah. Cepat2 panjat pelamin tau..

  24. Mummy Akmar

    Ha..budak ni macam hantaran jugak..heheh..

    Tahniah JO untuk pertunangan anda

  25. gamep01nt

    Siapa yang kawen?

      1. gamep01nt

        siapa yg btunang? wakakakak byk gila soklan

  26. jaerul

    wah.. sapa kahwin ni,.haha sebok kejap,.

  27. segalabenda

    tahniah bro..best woo kawin

  28. Hafizul

    Hehehehe..tahniah bro…ish budak tu over excited ke??mcm dia plak bertunang..hahaha

  29. sjiehan

    meroyan putus tunang ke?

  30. Mus

    selamat berbahagia bro

  31. Yas

    Penat bermain tu gayanyer…hehehe

  32. Sop

    tahniah…
    lebih aktif atau akan semakin kurang sbb ada yg pantau tu.. heheheh

  33. chii

    ni mesti kes nak dptkan perhatian la ni..semua dok tumpu pada org yg bertunang je..ehehe..

    apa pun..thniah buat JO..nnt majlisnya jgn lupa jemput ye

  34. donnyien

    tahniah bro, baru tunang ke?

    1. dzuandiey

      lagi selangkah nak ke hadapan..hehehe

    1. dzuandiey

      kan..memang la lama tak update tu..hehe..

  35. syamila

    tahniah yea…

  36. kimmie

    wah..tahniah atas pertunangan..patut mcm agak diam je πŸ™‚

  37. dzuandiey

    ni kes nak landing atas karpet jer ni kan..hehehe.. πŸ™‚

  38. sollehahn

    waa..ungu..
    tahniah2

  39. titan

    akhirnya, tahniah. tahniahhh..

  40. SDC

    Tahniah bro jebeng!
    Aku nye site lama tersadai.hehe..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.