Rasanya saya sudah seperti paparazi untuk Samsung pula. Samsung memang buat hal lagi. Kali ini lebih hebat dari ‘Samsung Galaxy S3‘ dan entri ‘Konsep Samsung Galaxy S3‘. Samsung telah memberi ‘hint’ atau bayangan produk yang bakal dikeluarkannya, Samsung Galaxy Tab 11.6. Lebih banyak produk tablet dari Samsung dengan pelbagai saiz dan spesifikasi. Apa yang menariknya, menurut khabar angin produk terbaru ini telah digunakan sebagai iklan didalam salah satu ‘brochure’nya. Dengan menggunakkan cip pemprosessan Dual-Core Arm Cortex A15 dan chipset Exynos 5 Dual-Core yang boleh meningkatkan produktiviti pengguna.

JebengOtaiβ„’
Adoiyaii..mmg buat hal la samsung ni πŸ™‚

sumber : GSMArena

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan.

– Khidmat nasihat Great Eastern Takaful Hibah
– Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta )

31 Replies to “Samsung Galaxy Tab 11.6

  1. Memang aku akui aku memang Samsung Lover,.. tapi kadang2 tu nak berpinau jugak bijik mata tengok produk diorang ni berderet2 keluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.