Apa itu Project 365? Adakah Malaysia membuat pelaburan saham yang baru? Ada diantara kita sudah mengetahui apa itu Project 365 dan ada juga yang tidak tahu menahu projek ini. Projek ini tiada kaitan pun dengan negara kita. Ia adalah satu projek fotografi. Ia dikenali sebagai Projek 365 kerana sesiapa yang ingin memulakan projek ini haruslah mengambil gambar setiap hari sehingga 365 iaitu setahun. Untuk permulaan, kita juga boleh bermula dengan 7 hari, 30 hari, 6 bulan dan apabila sudah terbiasa projek ini boleh dilanjutkan sehingga 365 hari. Entri ketiga dalam siri ‘Mobile Photography‘ dan ‘Top 5 Aksesori Kamera Iphone Terhebat‘.

Lebih panjang lebih bagus kerana ia akan menjadi unik akan tetapi tahap kesukarannya akan bertambah. Hanya segelintir sahaja yang berjaya kerana dugaan dan bermacam-macam lagi halangan termasuk kekeringan idea, kesibukkan kerja, disiplin yang kurang dan lain-lain lagi mendorong seseorang itu untuk mengalah lebih awal. Saya juga ingin memulakan projek ini akan tetapi selalunya terkandas ditengah jalan.

Berikut ialah Project 365 yang dibuat anak tempatan melalui carian ” Project 365″ di Google.com.my.
1. Joy ‘N’ Escapade
2. Project 365 Sophiagoh.com
3. Anna.net
4. Sweetlee.com
5. Tokidoki Lifestyle Project 365
6. Yuejon
7. Andy Saedah
8. Edwintcg
9. Sandrafoo.com

Jebeng Otaiβ„’

42 Replies to “Project 365

  1. untuk orang minat dan untuk orang yang ada kelapangan masa….

    dan juga utk orang yang bekerja di kedai camera… hahahha

    harap2, 1 hari nnt saya dapat la beli camera mahal

  2. setakat amik gamba suka2 setiap hari guna camera tepon..mmg xde masalah.tp kalo setiap satu ada konsep..agak lambat la..ehehe..tp best gak kan..setiap hari ada imej yg berlainan

  3. hoho, kawan aku pon pernah buat projek nie, tapi 90 hari jer.. πŸ˜€ aku pun berminat gak nak buat, tapi aku nie jenis yang payah kuar rumah sket πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge