Wordless Wednesday : Verify

verify

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 48 Comments

  1. Leeza dayasari

    tak kuar gambar pula.. jap g view semuLa.

  2. Malaysia Coin

    Perkara pertama yang nak kena buat kalau buat blog baru….

    1. jebengotai

      btul2..salah satu perkara yng penting juga tu..

      1. hatiputera

        memang perkara pertama jika buat blog baru. banyak perkara yang penting dalam tu.

  3. akubiomed

    Sudah mula daftar Google wrbmaster. Bila pula hendak pasang Google Analytical pula.:-)

    1. jebengotai

      psng bro..leh trekking performance website..hehe

      1. hatiputera

        mana lebih tepat guna ga untuk tengok uv atau guna cpanel atau hitstat.

        1. jebengotai

          GA ni bgus sbb ade kalkulus bounce rate..cpanel xder..tp GA ni leh konflik dgn skrip len atau setting..kalo x die leh jdik double..cth sorg visitor bile konflik die rekod 2 org.,. 🙂

          1. hatiputera

            jarang tengok statistik pakai GA…

    1. jebengotai

      smpi skrg msih mencari apa dimaksdkan dgn more resilient tu..huhu

  4. klcitizen

    kena verify ya? untuk apa ?

    salam syawal jebeng . Maaf zahir dan batin

    1. jebengotai

      salam syawal juga..kene verify sblum leh guna google webmaster ni.. 🙂

  5. titan

    hoho..jadi. sila verify ramai-ramai.

  6. Bro Zulkbo

    Salam..
    ermm…canggih nih 🙂

    Selamat Hari Raya Aidil Fitri
    Maaf zahir dan batin….
    Taqabalallahu minna wa minkum…

  7. anif

    😀 Langkah penting ni.. Perlu dilaksanakan segera. Jangan bertangguh!

  8. djchef

    perghh.. jom ramai2 verify dpt authority ownership

    1. jebengotai

      yg ni beza skit ngn snippets..ownership utk gunakan google webmaster.. 🙂

  9. keretahitam

    lepas ni mesti ramai pakat nak dapat cop verify google lak…

  10. hatiputera

    macam-macam boleh guna dengan webmaster tool nie,,,syarat wajib.

  11. tehr

    rasanya aku dah buat
    cuma sekarang ni jarang sangat menjenguk ke sana

    [apasal aku tak jumpa alamat email bro? ada kat mana?]

      1. miss yaty

        ape tu google webmaster? boleh explain..huhu

  12. Nadot

    tetap tak paham..tp nnt la sy bace2…hihihi

    1. hatiputera

      baca pelan-pelan,,lama-lama faham la tu.hehehe

  13. Blog Asyraf

    Untuk apa ni erk? huhu..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.