Wordless Wednesday : Dapat Kad Raya

kad raya

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 68 Comments

    1. hafizmd

      wah! dah dapat kad dah…terbaik!

  1. Wan Gerrard

    selamat hari raya

  2. akubiomed

    Tentu tersenyum sampai ke telinga dapat kad Hari Raya. 🙂

  3. titan

    pehh. simplenya kad raya.. 🙂
    aku suka!

  4. nurmisnan

    wahhhh.. brother liga kampung tak hantor ke kita ker? hik3
    samat hari raya brother..

    1. jebengotai

      selamat hari raya..try la mintak kat die..mesti die hantar nya..hehe

  5. azydy

    selamat hari raya bro.. beraya mane tahun ni..

  6. azman

    hohoho…kad raya penuh nostalgia nih..

  7. faizfakhirin

    ramai yg bg giveaway sempena raya nih…selamat hari raya bro..

  8. rahman

    kalau ada music lagi nostalgia bro 🙂

    1. jebengotai

      haa la..dh lama x jumpe yg ade music2 tu..huhu

      1. hafizmd

        mahal woo yg ada bunyi2 tuh..lagi mahal yg siap ada lagi m nasir kat dalam tuh….

  9. Din

    wah dapat 1 je ke baru?
    sy pun bru dpat 1 jugak..hehe

  10. djchef

    wah tahniah!! dapat kad raya lagi nostalgia n ada feel raya tu. dapat sms tu kurengg feel sikit 😀

    1. jebengotai

      aah la..die leh forward ramai2…yg ni spesel skit.. 🙂

  11. shraqs

    Dah lama tak dpt kad raya… 🙁

    1. jebengotai

      seumur hidup rasanya leh dibilang berapa kali dpt..hhuuhu

  12. daddydee

    mesti terharu kalau dapat kad raya….

  13. faizul

    Selamat hari raya bro, saya baru terperasan yang saya masih belum terima kad raya lagi tahun ini. 🙂

  14. Mak lagenda

    Wahhh..masih ada lg penggunaan kad raya nih yek?? Untunglaaaaa jebeng ada org igt..

  15. Hafizul

    hehehe..sedap arr dapat kad raya…pondok kecil tak dapat lgi ni..huhu

  16. LadyBird

    selamat hari raya..

    p/s : bestnye dpt kad ..

  17. keretahitam

    JO-kalau dapat banyak boleh gantung kat ruang tamu…
    Note-dulu rajin gantung kad raya sekarang dah takde…lak.

  18. Blog Asyraf

    Wah, awal dapat kad raya bro..huhu..

  19. Blog Asyraf

    Seumur hidup aku tak pernah dapat kad raya ni..huahua..

    1. jebengotai

      yeke bro..xper2 projek raya tahun depan..hehe

  20. Blog Asyraf

    Apapun, selamat hari raya bro(masih awal) hahaa..

    1. jebengotai

      x kisah la awal ke idak..selamat hari raya.. 🙂

  21. gamep01nt

    peh siap tgkap gambor!!

  22. anif

    😀 Dapat kad raya adalah sesuatu yang “rare” pada zaman ini. Tentu istimewa!

    1. Blog Asyraf

      Betul tu..sekarang dah post ucapan dekat laman sosial ja..huhu..

    2. jebengotai

      btul bro..rasanya guna kad ni lgik ikhlas..sbb sush payah bli kad lepastu hantar pula..huhuu

  23. Man

    nak satu!!!!!!!!!!!!!!! bestnya. hehe

    1. jebengotai

      hehe..sempat ag ker?…dh nk raya dah..hhuhu

  24. miss yaty

    tak tahulah tahun ni dapat kad raya lagi tak..sume kwan2 dah bkerjaya skrg..hoho..
    kad elektronik je kot agaknya..huhu~

  25. eiela

    dpt jgk kad raya, umno bg. haha pancing2.. ntah kena ke tidak tak tau lah.

  26. Mamat

    wah untunglah dpt kad raya huhu
    mamat dh brtahun2 xdpat kad raya ha3

    Mamat bru nk jdi blogger smula, dh 4/5 bulan stop blogging huhu
    — Kembali manjadi blogger semula

    1. jebengotai

      sy pon dh berapa thun..syukur thun ni dpt..hehe

  27. Kulanzsalleh

    Beruntung tu dapat kad raya cetakan dan tulisan tangan.. sekarang ni memang susah nak dapat

  28. irsah

    Jangan lupa gantung kad raya.. heeee betoi2 nastolgia lar bro..

  29. Harfiz Perniagaan Internet

    Eh, masih ada yang bagi kad raya? 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.