Wordless Wednesday : Racing To The Sun

sun

Photographer : HazrulKhamsani

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 109 Comments

    1. Hafizul

      cerita yang penuh dengan isi tersirat..hehe

  1. akubiomed

    Cantik gambar pemandangan di waktu pagi.

    1. Hafizul

      cantik sgt kan..kena la JO ambil gambar ni..hehe

      1. jebengotai

        mmg cntik..tp bkan sy yg amik..bro HazrulKhamsani amik..huhu

  2. kimmie

    gambar matahari baru terbit…cantik

  3. onlajer

    bukannya racing to punch card ke he

    1. shraqs

      🙂

    2. Hafizul

      hahaha…racing to punch card..menarik ideal onlajer..haha

      1. jebengotai

        yela..sy pon kdg2 racing to punch card.. 🙂

        1. hafizmd

          kalau tak sempat? habislah….hehe

  4. nurmisnan

    Awalnya bangun pergi kerja sebelum suasan terang..

    1. Hafizul

      emm tu la pasal kan…takut jem kot..hehe

    1. Hafizul

      ala..bola yang lekat pada wayar elektrik tu kan..tapi sy tak tau apa dipanggilnya..hehe

      1. jebengotai

        aah..sbgai penanda utk kapal terbang atau helikopter agaknya..yela takut berbelit pula nnt..hehe

        1. hafizmd

          anak ambe, si kakak tu panggil bola…haha

  5. Hazmin Hamudin

    Tenang dan damai suasana di waktu pagi. Tapi kalau di KL alamatnya memang sakit hati dengan kesesakan.

      1. jebengotai

        sabar jer la..mungkin sbb tu kene pi awal2.hehe

  6. Hafizul

    wahhh awal pergi bekerja..jom merempit..brroooommmmmmmmmm..haha

  7. hatiputera

    awalnya pergi kerja. berembat ke tuh.

    1. hatiputera

      kalau naik motorsikal pasti kesejukan di pagi hari kan.

  8. Dah lama kawe tak masuk highway pagi-pagi cam nie. Zaman bujang dulu selalu jumpa pemandangan cam nie… adehhh.. Opsss lupa. Kat KK highway tak cam nie ahak ahak 😀

    1. jebengotai

      hehe..kalo ade kamera time tu mesti dh amik shot mcm ni.. 🙂

  9. anif

    Tak perlu ulas panjang lebar. Memang Cantik! 😀

  10. Lizz

    wow!!! cantik gambo ni. ciptaan Allah memang semua cantik

  11. jaerul

    nak try panjat tiang letrik tu la nanti,. aha,. 😀

  12. Anuar

    Cantiknya pemandangan ni.. Dekat mana ni?

  13. rahman

    rasanya bukan di kl ni… tiada kesesakan jalan..terbaik tu

  14. shraqs

    Keluar kerja ngan balik kerja lebih kurang sama je pemandangan, 🙂

  15. Fadzmie

    Keluar rumah, nampak view ni. Balik rumah dah gelap dah. Haha.

  16. puteri kasih

    sekeping gambar..mampu memceritakan seribu kisah 🙂

  17. irsah

    Seronoknya tengok jalan lengang. Ditambah view.. Adehhh Makes my day…

    1. jebengotai

      yela..sekali sekala duduk merenung alam semulajadi pon best gak 🙂

  18. papa mifz

    cantek view gambar tuh…pasti camera mahal nih…;)

  19. tehr

    keluar kerja awal pagi
    niat ikhlas cari rezeki
    untuk anak juga isteri
    moga allah akan berkati

  20. Din

    perrgghh…cantik giler
    kat mana ni?

  21. Blog Asyraf

    Sangat cantik.. Lokasi?

    1. jebengotai

      xdt dikenalpasti..hnya tuan punya karya yg tahu.. 🙂

  22. titan

    kat mana ni wehh??

  23. Shasha Mohamed

    A breathtaking view. Sungguh indah pemandangan di pagi hari. Saya suka 😉

  24. gamep01nt

    pikir positif, ni racing nak balik maghrib dkat surau

  25. hafidz

    gabungan ciptaan Tuhan dan ciptaan manusia yang di izinkan oleh Tuhan 🙂

  26. wazy

    Perghhhh cantik aa bro gambar ni

  27. daddydee

    Nice jobs… Setakat ini usaha menangkap gambar matahari terbenam masih gagal.

  28. Manan Qayyim

    cantiknye…

    #bro nk tanye sikit, gune ape ye apps ape yg related post tu?

  29. LadyBird

    warna2 pagi.. :).. dihiasi dengan untaian2 dawai letrik..

  30. zik

    pemandangan yang sangat indah….

  31. auc dot com

    yang berjiwa seni je dapat mengungkap semua ni 🙂

  32. Bro Zulkbo

    salam..
    memang sukar saya terjemahkan
    tapi gambar itu memang menarik
    pada pandangan kasar mata saya

  33. Blog Keperawatan

    Hasil pengambilan kamera yang yang baik dari segi sudut dan juga pencahayaan.
    Penilaian dari seseorang yang tidak terlalu memahami akan seni fotografer

    1. jebengotai

      keindahan gmbr sukar diterangkan melalui istilah teknikal..

  34. zool

    pandai dia guna cahaya ek..

  35. tips

    awal pagi ye?
    memang suka sunrise.. 🙂

  36. akhiyy

    nice!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.