Ketika entri ini ditulis, gadget terhebat Samsung Galaxy S3 akan dilancarkan. Berbagai-bagai spekulasi dan khabar angin kedengaran berkenaan dengan gadjet terbaru Samsung ini. Turut hangat diperkatakan ialah pelancaran ‘tablet’ terbaru dan ‘Cloud Storage’ dari Samsung. Gadjet ini dijangkakan mempunyai spesifikasi mengikut  GSMArena. Masih tidak pasti lagi samada gadjet ini dilengkapi 8MP ataupun 12 MP. Apa yang pasti, ianya menggunakan pemprosessan Exynos Quad-Core dan chipset grafik Mali 400-MP. Para penggemar gadjet terkini boleh melihat pelancarannya tepat pada pukul 12 malam ini di TheNextGalaxy.com

Jebeng Otai™
Tagged with:
 

40 Responses to Pelancaran Samsung Galaxy S3

  1. JebengOtai says:

    rasanya spek samsung s3 lebih hebat dri jangkaan gsmarena.. 🙂

  2. zulkbo says:

    Salam..
    dah sampai sini ke Bro..
    saya mengintai juga model
    baru Samsung ni nanti

  3. sjiehan says:

    saya pakai SII..tapi selalu hang…G version!…

    sedih bebeno…. nak kene rujuk samsung servis~

  4. syamila says:

    kalau ada ongkos lebih…blh ah dptkan satu…hik3

  5. shraqs says:

    Jauh beza ngan specs sebenar. Aplikasi yang baru ni lagi interesting. TouchWiz 4.0 pun diupgrade sakan.

  6. azmanisma says:

    adaeh baru 2 bulan guna s11,dah kuar yg s3…

  7. tehr says:

    Hanya boleh tengok je, bro
    Aku baru je ambil galaxy tab
    Guna yang ini je

  8. muazfaris says:

    wah , best ni.. mmg hangat .. nanti apple kena lawan lagi.

  9. chii says:

    no money..no talk kan..ehehe..spec mmg menarik..tp pasni s3..mesti akan ada kuar yg lg up pnya kan kan

  10. titan says:

    aku tak berani pakai handset mahal-mahal maa..

  11. anif says:

    Gadget idaman ni! 😀

  12. akubiomed says:

    Harap Samsung Galaxy S II bakal diturunkan harga. 🙂

  13. hatiputera says:

    boleh lawan dengan HTC One X la nie,,,guna android 4.0

  14. onlajer says:

    Tapi kenapa hp samsung budak2 tempat kerja aku selalu hang

  15. Juan says:

    wah, malam ni ka

  16. zool says:

    Memang gempak.. nak beli tak mampu la pulok..

  17. Denaihati says:

    1.4 Mhz dgn quad core processor buat lebih teruja nak cuba.

  18. akhiyy says:

    cume ramai orang cakap design s3 neyh buruk sket..

  19. ramai yg guna samsung skrg ni…tp kalau yg 12MP mesti ramai yg nak grab ni..hp selalunya orang tengok MP dulu kot…ya ka?

  20. puteri kasih says:

    memang menarik kan…tgh berkira-kira gak ni…nak beli ke tak..tapi kena start jimat duit la..hukkk

  21. arelan says:

    hanya mampu cuci mata je.wuuuuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge