Krisis demi krisis dialami Nokia.Persaingan hebat jenama Korea Selatan menyebabkan telefon bimbit dimana kelahiran Angry Bird semakin lama semakin terpinggir. Saya dapat rasakan Nokia Edisi Lumia tidak memberi impak kepada para penggemar gadjet canggih di serata dunia. Jika saya terpilih menjadi finalis dalam ‘Contest Gadget Impian Denaihati.com’ , sudah pasti saya akan memilih Nokia Pureview 808 yang berjaya menarik perhatian saya.

Tabik dengan semua peserta akhir contest yang berusaha bersungguh-sungguh dengan berbagai strategi untuk mendapat undi terbanyak. Terima banyak email dan DM minta semua peserta keluarkan skill macam mana boleh dapat undi sebanyak itu. Memang bagus sangatlah kalau semua peserta berkongsi ilmu. Denaihati.com

Berbagai strategi digunakan finalis pertandingan dan secara tidak langsung dapat memberi ilmu pengetahuan selok belok dalam dunia blogging ini. Nokia Pureview 808 bakal dikeluarkan pada bulan Mei 2012. Model ini dilengkapi dengan kamera lensa Carl Zeiss 41MP. Hanya satu sahaja telefon bimbit didunia ini yang mempunyai kapasiti begitu besar. Dilengkapi juga dengan flash Xenon, Autofocus dan ND Filter.

 Penginapan homestay budget di Langkawi boleh didapati di LangkawiHomestay.Net 

JebengOtaiβ„’

Mmg seswai utk kaki mobile photography.. πŸ™‚

 

sumber : GSMARENA