Keputusan Rasmi Giveaway JebengOtai

Debaran sebulan dinanti-nantikan para peserta Giveaway JebengOtai. Giveaway pertama saya yang saya kira agak berjaya juga menarik sejumlah 11 peserta dan begitu ramai penaja. Terima kasih diucapkan sokongan rakan-rakan blogger samada peserta mahupun penaja kerana sudi menyertai Giveaway ini. Tanpa berlengah-lengahkan masa, berikut merupakan keputusan Random.org. Saya menggunakan format ‘random sequence number’ untuk mengelakkan nombor yang sama akan berulang lagi. Tahniah diucapkan kepada para pemenang dan bagi yang tidak memenangi Giveaway ini, rakan-rakan juga berpeluang untuk memenangi sehelai T-shirt M7 Dragon untuk komentator paling tegar mulai Ogos 2012 ini. Secara rasminya Giveaway Pertama Jebengotai ditutup dan ribuan terima kasih diucapkan.

giveaway

Pemenang Giveaway JebengOtai

4. Eyriqazz vs Denaihati – Sambar T-shirt Free – Daddydee
3. Eyriqazz vs Denaihati Kaki Buli – Onlajer
2. Eyriqazz vs Denaihati | Rebut Baju Free – Tehr

*untuk pemenang tempat pertama, sila emailkan saya banner 468×90 dan 125×125 untuk dipaparkan didalam blog penaja.
**untuk pemenang tempat kedua dan ketiga, sila emailkan saya juga banner 125×125 untuk dipaparkan didala blog penaja.
***kepada semua pemenang, sila emailkan saiz tshirt,alamat dan nombor telefon untuk proses penghantaran.

Hadiah Saguhati Top Up

9. Eyriqazz vs Denaihati | Pendapat Team Irsah – Irsah
1. Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati – Apa Kata Pondok Kecil?
11. Contest Eyriqazz vs Denaihati – Pandangan Blogger Picisan | Sya Isya

JebengOtai™
tahniah diucapkan kepada pemenang 🙂

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 68 Comments

  1. Sobri Mansor

    Tahniah pada yang berjaya. Tahniah juga kepada blog owner kerana berjaya buat giveaway

      1. hafizmd

        tahniah bro…

        tahniah jugak pd semua pemenang 😀

  2. yas

    Tahniah kpd pemenang….mahai baju tu weiii….kan bro??

  3. Ibu Mifzal Arsyad

    tahniah kepada para pemenang.

  4. Mus

    tahniah kepada para pemenang

    1. jebengotai

      semuanya dh selesai..terima kasih kepada semua..

  5. onlajer

    yeay dapat hadiah lagi hehe, terima kasih jo

        1. onlajer

          der baju m7 tu body fit ke apa nanti aku nak kasi saiz takut terkecik, almaklumlah perut dah maju he

          1. jebengotai

            x bodi fit..t-shirt biasa..hehe

  6. daddydee

    Terima Kasih bebanyak. Macam tak percaya saya menang.

    Boleh bergaya time raya nanti. Terima kasih banyak-banyak tuan dan semua saudaraku.

      1. daddydee

        kasi jeles sikit orang kampung ambe, tengok ambe pakai M7…hahhahaha

  7. eiela

    tahniah kepada setiap yang berjaya.

  8. akubiomed

    Kena buat semakan kedudukkan nombor dahulu untuk tahu samada menang atau tidak.

  9. faizul

    Tahniah ye daddydee saya ucapkan….

  10. hatiputera

    Tahniah kepada pemenang contest giveaway jebengotai dan juga tahniah kepada penganjur kerana berjaya mengadakan contest walaupun banyak contest sekarang nie….

    1. jebengotai

      cuba belajar handle giveaway..mungkin len kali leh buat lagi yg lebih baik.. 🙂

  11. Sya Isya

    Alhamdulillah, sangkut juga last tu. hehe.. join pun last, dpt hadiah pun last. Rezeki2. 😀 Terima Kasih Jebeng Otai

  12. Blog Asyraf

    Wah tahniah kepada menang..

  13. Blog Asyraf

    Nanti anjur lagi la bro 😀 ekeke..

      1. Blog Asyraf

        Takpa..kanku setia menunggu kehkeh..

  14. titan

    aku yakin ko belajar banyak dari giveaway ni kan? hehe..

  15. Shack

    tahniah kpd semua yg menang

  16. nurmisnan

    apesal ler aku selalu tertinggal post baru hang..
    Tahniah kepada pemenang.. memang sadat ler hadiah

    brother.. tgk email

  17. Denaihati

    tahniah dan syabas pada semua pemenang GA JebengOtai

  18. Hafizul

    Hehe..berjaya jugak pondok kecil walaupun tak dapat tempat pertama….hahahaha..terima kasih jebeng otai….

  19. kimmie

    tahniah kepada pemenang…alamak melepas t-shirt free hehehhe

    1. jebengotai

      hehe..kene jadik komentator tegar bulan ni utk dptkan tshirt tu..hehe

  20. arelan

    tahniah buat semua pemenang!!!

  21. chii

    tahniah2 buat semua pemenang dan pihak penganjur ..insya Allah next time..leh wat lagi ye..eheh

  22. irsah

    Ada masih yang sayang.. eh kat random.org ker @ JO.. ermmm… apa2 pun thanks bro… tersenarai atau tidak, namun tetap support.

  23. puanbee

    Tahniah .. kepada pemenang banner 468×90 tu cecepat ye ..hiksss

  24. budak felda

    tahniah kepada semua….

    psst : bro mintak pemenang roger saya utk hadiah domain & hosting …tq

  25. sollehahn

    tahniah kepada smua para pemenang

  26. azman

    wah nombor sapalah tu yg sangkut..

  27. Oh! budu

    hahaha.. semalam, silap komen. sepatutnya komen tahniah kepada para pemenang tu kat sini.hehe

  28. onlajer

    Thanks der semua nya telah ku terima

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.