Setelah membaca ‘Download John Carter Movie 3D Mediafire’ dan melihat trailer di youtube, saya pasti filem John Carter ini dapat menarik minat penonton-penonton yang meminati filem berunsurkan sci-fi. Filem yang padat dengan aksi dan sentuhan animasi dari Walt Disney selepas siri ‘Pirate of Carribean’, pasti membuatkan filem ini lain dari yang lain.

Sinopsis
Veteran perang, John Carter secara misterinya telah di’transfer’ ke sebuah planet ‘Barsoom’ atau Mars. Disini bermulanya pengembaraan beliau apabila terlibat didalam konflik penduduk asli di planet asing itu demi untuk pulang semula ke tempat asalnya. John Carter seperti mendapat ‘super power’ kerana perbezaan graviti di Marikh yang kurang berbanding dengan Bumi dan digunakan sebagai kelebihannya menentang dan menghadapi cabaran yang datang.

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=6Rf55GTEZ_E” width=”600″ height=”400″]
JebengOtaiβ„’
Kompem mesti tgk hujung minggu ni.. πŸ™‚

29 Replies to “John Carter TS x264 CAM

  1. cerita skrg klu tak der gaduh2 mesti tak sah heeee..dulu masa keje kt kl suka tgok wayang sama2 pekerja satu tempt keje seronok eee..asal cerita best kami pergi, makan sama2 tonton sama2. tapi perempuan sama perempuanlah heee

  2. Dah keluar panggung ea?
    For sure CGI nya gempak kalau layan kat panggung.
    Cuma harap plot ceritanya menarik.
    Itu lebih penting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.