Sudahlah cantik, baik pula orangnya. Itulah penangan ‘Izara Aishah‘ selepas terkenal dan popular setelah siaran Vanilla dan Coklat berjaya mendapat sambutan ramai. Walaupun begitu, dalam masa beberapa jam sahaja lagi, ‘Cabaran SEO Lelaki Kacak’ akan ditamatkan oleh bro Titan. Hampir 3 bulan berusaha dan jarang-jarang sekali berada di tangga pertama mahupun laman kesepuluh carian Google untuk ‘Lelaki Kacak’. Disaat akhir sebelum tayangan ‘Naziha’ ke udara di TV3 didalam slot Zehra naik mendadak sejak kebelakangan ini. Harap-harap ‘Izara Aishah‘ dapat membantu ‘Lelaki Kacak’ buat kali terakhir untuk bersama-sama memberi sokongan dan cinta harapan kepada blog JebengOtai.com memenangi ‘contest’ ini.

Terima Kasih
Penghargaan setinggi-tinggi diucapkan kepada penganjur ‘Cabaran SEO Lelaki Kacak’ kerana dapat diketemukan dengan 92 peserta dan rakan-rakan seperjuangan yang baru, bersaing demi merebut siapakan yang paling kacak di hati ‘Izara Aishah’. Terima Kasih diucapkan dan saya dapat membuat kesimpulan, untuk dikenali salah satu caranya ialah dengan menyertai ‘contest’ yang dianjurkan rakan-rakan blogger. Semoga ikatan yang terjalin di dunia maya ini berkekalan. Terima kasih juga diucapkan kepada ‘Izara Aishah’ kerana meminjam namanya tanpa izin. Tiada niat jahat atau memburukkannya kerana ianya semata-mata adalah SEO.

Sumber : Papan Kekunci
Jebeng Otaiβ„’
terima kasih..jika ade peluang boleh belanja cendol, tahu bakar sambal hijau, nasi ayam istimewa dan nasi ayam hainan rasapariso.. πŸ™‚

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan.

– Khidmat nasihat Great Eastern Takaful Hibah
– Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta )

51 Replies to “Izara Aishah : Selamat Tinggal Lelaki Kacak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.