Wordless Wednesday : Too Good To Be True

readerdigest

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 21 Comments

    1. sollehahn

      tak perlu langgan pun boleh join laaa…cuma kalau langgan tu ada bonus hadiah lagi…

  1. hairulafiz

    samalah semalam dapat jugak surat ni… betul kena langgan setahun majalah RD…

  2. Wanayu

    Wahh banyaknye.,mntak sikit.. Haha

  3. gamep01nt

    ni apa masud ni

    1. jebengotai

      kes rd digest nk bg hadiah..tp suro lnggan dulu..huhu

  4. Sejak tahun 70-an lagi modus operandi RD mcm nie.:D Tapi skrg lagi pandai sbb depa ambik alamat dan e-mail org di internet tanpa disedari. Tetiba jer terima mende2 tu…

    1. hafizmd

      adalah tu dapat kat mana2…
      sama gak kesnye dgn dapat panggilan dri bank, telco..offer macam2..huuh

  5. titan

    memang macam tu pun. ko langgan ajelah. diorang akan pilih seorang aje. kira nasiblah kalau hang dapat.

  6. donnyien

    hai bro, untung lah siapa yang dapat 500k tu..

  7. hatiputera

    Hampir setahun diaorang hantar benda nie kat HP.

  8. akubiomed

    Salah rakan bekerja syarikat ada menang wang tunai tetapi bergantung kepada kebarangkalian.

  9. Joe

    Tiap bulan Readers Digest nie bagi email, cakap sy berpotensi menang up to RM250,000.
    Last last, please choose one of the product before you proceed.

  10. Farah Arrifin

    Salam jebengotai , sebenarnya saya pun sebelum ini ada dapat gak langganan ini, tapi saya tak paham lah apa yang mereka maksudkan… katanya leh make money gak betul ker?

  11. onlajer

    Benda kunci tu mesti ada dekat reader digest.

  12. Hafizul

    wahh dapat free ke lepas langgang tu bro?haha

  13. daddydee

    Saya pernah dapat tapi saya tak join. Melepas.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.