Wordless Wednesday : Terima Stok

stok

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 52 Comments

  1. Eizil

    terbaik… banyak stok baru nampaknya… 😀

      1. rahman

        good business….

  2. zool

    baik.. ada lebih pass kat sini ek.hehe

  3. daddydee

    Mendapat sambutan hangat….terbaik…

    1. jebengotai

      sambutan mmg menggalakkan..mmg syukur sgt2.. 🙂

  4. akubiomed

    Banyak kerja lepas ini untuk pengedaran kepada pelanggan pula.

  5. arelan

    stok tshirt ke???dah tak ingat design dia camne.hohoho

  6. Juan

    best lah bro, nmpknya petanda yg jualan memang jadi, tahniah bro

    1. jebengotai

      syukur dpt sambutan menggalakkan..cuma masalah modal jer utk kembangkan bisnes.. 🙂

      1. rahman

        mesti boleh.. insyaAllah 🙂

    1. jebengotai

      t-shirt m7 japan.. 🙂

      kene komen byk2 la…leh bg sehelai..hehe

      1. hatiputera

        hazmin kena jadi top komentator kalau nak free. betul tak JO.

  7. iAwani

    stok baru ni. biasanya berapa lama berada dalam stor sebelum mendapat pesanan?

    1. jebengotai

      selalu leh bertahan 2-3 hari jer..lpastu rilek sbb xdak brg nk dijual..uhuhu

      1. hatiputera

        kena order berterusan nie.hehehe

        1. jebengotai

          mmg nk order berterusan..tp supplier lak limited stok..huhu

  8. tehr

    makin meriah
    makin maju
    makin banyak untung ni, bro

      1. hatiputera

        Sikit-sikit lama lama jadi bukit. Semua orang bermula dengan angka kosong.

  9. Puan Bardboo

    wow banyaknya baju..pos ke sini satu ye..ammar nak katanya..hehe…

      1. hatiputera

        size budak kecik ada ke JO?

  10. hatiputera

    Wahh stok baru dah sampai. Mesti laris macam goreng pisang panas.

  11. shraqs

    Memang kencang bisnes ni. Semoga terus dimurahkan rezeki bro.

  12. titan

    pehh..bak satu wehhh..

      1. titan

        gua tak rajin komen maa…gua sibuk. haha

  13. berliku

    perghh mesti banyak laku nie
    haaaa

  14. Hafizul

    hehehe…bak sini satu..opsss kena memang top komentator ni..baru dapat percuma,..hehe

  15. puteri kasih

    banyak stok tu..semoga bertambah lebih maju nanti yer 🙂

  16. Adam

    Bosss, kasi saya free satu boleh? heheeh.. Berminat la..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.