Wordless Wednesday : Monster

Monster

Jebeng Otaiā„¢
sj suka2..hehe

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 19 Comments

  1. anif

    Lawa juga baju ni.. Ada jual kat sini ke?

  2. TehR

    wah, molek sangat ni putih kelabu
    berapa harga, bro?

    1. jebengotai

      bru design jer..kalo buatpon murah jer..hehe

  3. Mohd Ilham

    Bila mau buat pre-order nie….hehe

  4. papa mifz

    Kawan kawan boleh dapat special price tak?

    1. jebengotai

      boleh..xder mslh..sbb design, buat data sulam sy buat sendiri..rasanya mmg leh cost down la..hehe

  5. titan

    hang nak jadi tokey baju ka ni??

  6. syaifuddin alias

    ni kalau pakai sambil naik superbike memang nampak tak cool.haha..bawak bejalan boleh lerr

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.