Wordless Wednesday : Google Adsense JebengOtai

google adsense jebengotai

Jebeng Otaiβ„’
bgus lah skng Google Adsense bleh wire transfer..xperlu pi western union lagik.. πŸ™‚

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has 13 Comments

  1. zik

    yeke.. senanglah macam tuh… dah lama tak login adsense..hehe

      1. MDHAFiZ.NET

        terbaik laaaa… mashukkk sgt ni..

  2. titan

    hoho..tahniah..

    aku cuma berjaya maintain 100-300usd je tiap-tiap bulan.

    Dah tak kencang dah macam dulu-dulu.

    Malas benar sekarang nih..

  3. Hafizul

    Emm seronoknya…jeles i tau..hehe..tahniah bro..dah lama tak singgah blog ni..makan tahun gak rasanya.hehe

  4. syaifuddin alias

    saya tak faham apakah adsense dan macam mana nak daftar..huhu..tapi setahu saya kena buat entri Indonesia ataupun Bahasa Inggeris dulu .emm

    1. jebengotai

      sy x pasti dgn bahasa indonesia tu..tp bahasa inggeris tu kompem la..huhu

  5. Alongxp

    sayangnya adsense dah xnak bagi ads kat blog aku lagi dah… πŸ™

  6. Dr Fattah

    sekarang adsense dah support bahasa melayu.

  7. Khairul Zamri

    Terbaik ini satu contoh dan tauladan kepada yang nak bermula

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.