Sudah hampir seminggu saya meninggalkan laman blog saya. Atas sedikit urusan yang tidak dapat dielakkan, saya pulang seketika ke Pulau Langkawi. Mujurlah ketika saya bercuti disana tidak ramai yang mengunjungi ke destinasi perlancongan yang agak popular itu. Mungkin disebabkan masih ramai yang berada didalam ‘mood’ Hari Raya ataupun bersemangat menyambut hari kemerdekaan Malaysia yang ke-55. Dengarnya ada insiden yang tidak enak didengar di malam ambang kemerdekaan. Manakan tidak negara sudah 55 tahun merdeka tetapi mengibarkan bendera yang agak ‘asing’ dikibarkan di Dataran Merdeka. Entahlah apa niat sebenarnya tetapi perkara seperti ini menimbulkan banyak persoalan yang bermain difikiran saya. Jika ada kesempatan saya juga ingin memahami mereka yang beriya-iya ingin menukarkan bendera kita kepada bendera yang ‘asing’ ini. Bulan Ogos sudah berlalu pergi. Walaupun aktiviti harian blogwalking saya agak tergangu sedikit pada minggu lepas saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada bro Hatiputera kerana berjaya menjadi komentator tegar pada bulan Ogos 2012. Memang berat sebenarnya mengekalkan komitment berblogging ini, tetapi berkat sokongan rakan-rakan blogger terutamanya yang menjadi komentator tegar pada bulan Ogos yang lepas saya gagahkan diri juga untuk terus menulis.

komentator tegar

Komentator Tegar : Projek 100 Naga

Berikut merupakan 10 teratas komentator tegar pada bulan lepas. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas sokongan rakan-rakan dikala saya sibuk atas urusan yang tidak dapat dielakkan. Terima kasih banyak-banyak. Dengan ini secara rasminya hadiah T-shirt M7 Dragon akan diberikan untuk komentator tegar bulanan bermula dari bulan Ogos ini.

  1. Hatiputera
  2. Blog Asyraf
  3. Hafizul
  4. Irsah
  5. Puteri Kasih
  6. DaddyDee
  7. Akubiomed
  8. Titan
  9. Hafizmd
  10. Anif
JebengOtaiβ„’

157 Replies to “Komentator Tegar Ogos 2012

  1. Dah kurang sikit perayaan nanti, memang ramai makin naik tu. Nak merampas takhta. Hehe.

    Tahniah kepada yang tersenarai. πŸ˜‰

  2. betull..smenjak dua menjak sy berblogging secare istiqamah ni, baru rase betape susahnye kekalkan momentum nak berblog tu once malas dah datang… huhuhu

    p/s: t-shirt ade size 3XL x? kalau ade, nak cube la jadi pengomen tegar.. hohohoho
    Nadot recently posted..Topi Baru Dari KenangaMy Profile

  3. TAHNIAH kepada para Komentar Tegar Jebeng Otai! πŸ˜€

    Rasanya dari tukar bendera baik pergi negara lain la. Terus warganegara. Senang kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge