Sekelip mata, bulan Jun meninggalkan kita. Begitu juga dengan komen-komen bernas komentator tegar blog JebengOtai. Bulan Jun 2012 jugalah buat pertama kalinya salah seorang komentator tegar telah mencapai status 5 bintang dengan 135 komen. Jauh meninggalkan komentator tegar yang lain. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada komentator tegar bro Suhairi dan kesemua rakan-rakan blogger kerana meluangkan begitu banyak masa singgah meninggalkan sepatah dua kata untuk blog JebengOtai yang tidak seberapa ini. Bulan Julai pula tiba dan bulan ini jugalah kita mula berpuasa. Segala persiapan mental dan fizikal untuk bulan puasa nanti Β  boleh dibuat pada masa sekarang. Rasa tidak sabar-sabar menantikan bulan Ramadhan.

komentator tegar

Komentator Tegar : Senarai Jun 2012

Amat mengembirakan apabila muka-muka baru komentator tegar muncul didalam senarai komentator tegar Jebengotai pada bulan Jun 2012 yang lepas. Saya amat berterima kasih kepada rakan-rakan sekalian yang tetap ‘maintain’ untuk menjengah blog ini. Rakan-rakan semua memang yang terbaik.

  1. Suhairi
  2. HafizMd
  3. Onlajer
  4. Ciktom
  5. Dzuandiey
  6. Titan
  7. Tehr
  8. Hafizul
  9. Arelan
  10. Hatiputera

EURO 2012 : Italy vs Spain

Awal pagi hari ini bermulanya perlawanan akhir EURO 2012. Jebengotai telah automatiknya terkeluar dari senarai ‘contest’ yang dianjurkan Denaihati, Juara EURO 2012. Mutu permainan yang ditonjolkan Italy melayakkan pasukan itu mara ke pusingan seterusnya. Mungkin Jerman kurang bernasib baik. Memang betul kata pepatah ‘bola itu bulat’, apa sahaja boleh berlaku didalam sukan bolasepak.

Jebeng Otaiβ„’

terima kasih kepada rakan-rakan… πŸ™‚

p/s : untung sapa yg join cabaran seo..dpt backlink..heehe