Eyriqazz vs Denaihati

Eyriqazz vs Denaihati : Cabaran SEO

Cabaran SEO muncul pula selepas reda untuk seketika demam ‘Lelaki Kacak‘ . Menjadi rutin setiap hari untuk melakukan aktiviti harian ‘blogwalking’ ke blog otai-otai ini. Tetapi untuk mencari siapa yang lebih hebat rasanya agak sukar berbanding cabaran SEO sebelum ini dengan cabaran Eyriqazz vs Denaihati. Masing-masing mempunyai kekuatan yang tersendiri yang sukar digugat oleh sebarangan blog. Blog mereka berdua ini bukan calang-calang kerana banyak memberi manfaat informasi, ilmu dan motivasi kepada saya untuk terus serius berblogging sehinggalah ke hari ini walaupun baru dua bulan sahaja menceburkan diri secara serius dengan domain JebengOtai.com. Mungkin juga Izara Aishah sertai cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Tiada siapa yang tahu.

Eyriqazz vs Denaihati : Page speed

 

Eyriqazz vs Denaihati : Hadiah

Hadiah yang ditawarkan untuk cabaran ini amat menarik. Dijangkakan hadiah akan bertambah setelah sambutan hangat penaja untuk menaja cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Siapa yang tidak mahu 20,000 trafik sebagai hadiah utama cabaran Eyriqazz vs Denaihati. Ditambah pula dengan ‘contest’ ‘Juara EURO 2012‘ yang turut dianjurkan Denaihati dengan hadiah yang ditawarkan ialah 10,000 trafik. Jumlah trafik untuk kedua-dua  ‘contest’ ialah 30,000 visitor. Jumlah yang sangat besar bagi blogger picisan seperti JebengOtai.com. Berikut merupakan senarai hadiah yang akan sentiasa bertambah sehinggalah cabaran ini melabuhkan tirainya dan ketika entri ini ditulis, senarai dibawah merupakan hadiah yang terkini. Syarat-syarat pernyataan cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati boleh dirujuk disini.

  • 1st Prize – RM200 Cash + 20,000 trafik dari Denaihati.com
  • 2nd Prize – RM100 Cash + 10,000 trafik dari Denaihati.com
  • 3rd-5 prize – 5,000 trafik dari Denaihati.com
  • Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash

Eyriqazz vs Denaihati : Penaja

 

Contest ini Eyriqazz vs Denaihati dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com, Azri.my, Blogr.my, ziefauzi.comShakiddo.com, ZarulUmbrella.Com, Hatiputera.com, Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.comMysuperkids.netVitaminsemulajadi.comAslamber.Com, Kg.Limbang, MuhasabahTrading, Panduan Service Blog dan BloggerSentral.com
Jebeng Otai™

97 Replies to “Eyriqazz vs Denaihati

  1. hihihi..blog saya slow..tuh yang nak revampkan blog..nasib baik bro denaihati sudi sponsor..dari contest inila dpt kasikan feedback apa yang saya nak utk revampkan template blog itu..

    thanks sudi join..Alhamdulillah, makin ramai join dan sponsor…lebih RM1K dah berjaya dikumpulkan dari penaja.Hadiah akan diupdatekan bila all sponsor dah difinalizekan.InsyaAllah, contest kali ini mungkin at least akan ada 20 pemenang..
    eyriqazz recently posted..Eyriqazz vs Denaihati In The RingMy Profile

  2. Tahniah bro, saya baru jugak join, sama2 kita usaha untuk menguji tahap SEO masing2. Tahinah sekali lagi..

  3. kalau menang dapat 5k trafik pun dah kira ok ::) tapi macam mimpi je. persaingan memang sengit. semua otai otai je yang leading sekarang kat google. untuk jebengotai, good luck

  4. Contest SEO Eyriqazz vs Denaihati Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge