Eyriqazz vs Denaihati : Cabaran SEO

Cabaran SEO muncul pula selepas reda untuk seketika demam ‘Lelaki Kacak‘ . Menjadi rutin setiap hari untuk melakukan aktiviti harian ‘blogwalking’ ke blog otai-otai ini. Tetapi untuk mencari siapa yang lebih hebat rasanya agak sukar berbanding cabaran SEO sebelum ini dengan cabaran Eyriqazz vs Denaihati. Masing-masing mempunyai kekuatan yang tersendiri yang sukar digugat oleh sebarangan blog. Blog mereka berdua ini bukan calang-calang kerana banyak memberi manfaat informasi, ilmu dan motivasi kepada saya untuk terus serius berblogging sehinggalah ke hari ini walaupun baru dua bulan sahaja menceburkan diri secara serius dengan domain JebengOtai.com. Mungkin juga Izara Aishah sertai cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Tiada siapa yang tahu.

Eyriqazz vs Denaihati : Page speed

 

[media url=”http://www.youtube.com/watch?v=ooQ_wcbxTTg” width=”600″ height=”400″]

Eyriqazz vs Denaihati : Hadiah

Hadiah yang ditawarkan untuk cabaran ini amat menarik. Dijangkakan hadiah akan bertambah setelah sambutan hangat penaja untuk menaja cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati. Siapa yang tidak mahu 20,000 trafik sebagai hadiah utama cabaran Eyriqazz vs Denaihati. Ditambah pula dengan ‘contest’ ‘Juara EURO 2012‘ yang turut dianjurkan Denaihati dengan hadiah yang ditawarkan ialah 10,000 trafik. Jumlah trafik untuk kedua-dua  ‘contest’ ialah 30,000 visitor. Jumlah yang sangat besar bagi blogger picisan seperti JebengOtai.com. Berikut merupakan senarai hadiah yang akan sentiasa bertambah sehinggalah cabaran ini melabuhkan tirainya dan ketika entri ini ditulis, senarai dibawah merupakan hadiah yang terkini. Syarat-syarat pernyataan cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati boleh dirujuk disini.

  • 1st Prize – RM200 Cash + 20,000 trafik dari Denaihati.com
  • 2nd Prize – RM100 Cash + 10,000 trafik dari Denaihati.com
  • 3rd-5 prize – 5,000 trafik dari Denaihati.com
  • Entri Pilihan terbaik – RM100 Cash

Eyriqazz vs Denaihati : Penaja

 

Contest ini Eyriqazz vs Denaihati dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama Denaihati.com, Azri.my, Blogr.my, ziefauzi.comShakiddo.com, ZarulUmbrella.Com, Hatiputera.com, Papamifz.com, Mksyahir.blogspot.com, Boladaily.comMysuperkids.netVitaminsemulajadi.com, Aslamber.Com, Kg.Limbang, MuhasabahTrading, Panduan Service Blog dan BloggerSentral.com
Jebeng Otai™
Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati : untuk page speed, Denaihati 1 , Eyriqazz 0 .. 🙂