Baju Hujan Murah Lazada

Baju Hujan Murah Lazada

Tarikh 11.11 merupakan tarikh keramat para online windows shopper terutama di Lazada. Kaki-kaki shopping sememangnya menunggu tarikh ini. Kebanyakkan harga akan turun dari harga sebelumnya. Ada yang mencari pampers bayi, gadjet atau power bank malahan baju hujan murah. Bagi saya, pada ketika ini di tempat saya asyik hujan sahaja pada waktu petang. Kebetulan baju hujan pun sudah patut ditukar. Saat yang dinantikan untuk dapatkan baju hujan yang berkualiti di Lazada.

Baju Hujan Murah : Jenama

Jenama pilihan kali ini ialah Givi. Selalunya Givi orang kenal melalui helmet sahaja. Givi juga mengeluarkan produk lain seperti box motorsikal, baju hujan dan aksesori lain lagi. Pengalaman saya setakat ini, baju hujan yang dipakai akan tembus terutamanya dibahagian jahitan. Mungkin kerana produk tiruan atau sambungan jahitan sudah terbuka.

Berikut adalah senarai produk GIVI dan jenama lain yang boleh digunakan ketika musim hujan pada waktu sekarang ini :

[Product_Table ID=’17063′ name=’Baju Hujan’]

Jebeng Otaiā„¢
musim hujan datang lagi

jebengotai

Menulis sekadar perkongsian. Memberi info dari pembacaan, pengalaman dan kajian dari penulis. Mungkin dari sini, pandangan kita dapat diperluaskan. - Freelance VPS setup ( NGINX + Pagespeed + Vesta ) - Part-Time Blogger

This Post Has One Comment

  1. akubiomed

    Musim hujan sekarang. Memang laku keras baju hujan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.