samsung logo

Ketika entri ini ditulis, gadget terhebat Samsung Galaxy S3 akan dilancarkan. Berbagai-bagai spekulasi dan khabar angin kedengaran berkenaan dengan gadjet terbaru Samsung ini. Turut hangat diperkatakan ialah pelancaran ‘tablet’ terbaru dan ‘Cloud Storage’ dari Samsung. Gadjet ini dijangkakan mempunyai spesifikasi mengikut  GSMArena. Masih tidak pasti lagi samada gadjet ini dilengkapi 8MP ataupun 12 MP. Apa yang pasti, ianya menggunakan pemprosessan Exynos Quad-Core dan chipset grafik Mali 400-MP. Para penggemar gadjet terkini boleh melihat pelancarannya tepat pada pukul 12 malam ini di TheNextGalaxy.com

Jebeng Otai™

Join the conversation! 40 Comments

  1. rasanya spek samsung s3 lebih hebat dri jangkaan gsmarena.. :)

    Reply
  2. Salam..
    dah sampai sini ke Bro..
    saya mengintai juga model
    baru Samsung ni nanti
    zulkbo recently posted..Kadar Gaji Minimum Diumum PM Najib Sempena Hari Pekerja 1 MeiMy Profile

    Reply
  3. saya pakai SII..tapi selalu hang…G version!…

    sedih bebeno…. nak kene rujuk samsung servis~
    sjiehan recently posted..Al-fatihah Buat Bob KumanMy Profile

    Reply
  4. kalau ada ongkos lebih…blh ah dptkan satu…hik3
    syamila recently posted..Breast Feeding ProgramMy Profile

    Reply
  5. Jauh beza ngan specs sebenar. Aplikasi yang baru ni lagi interesting. TouchWiz 4.0 pun diupgrade sakan.
    shraqs recently posted..Samsung Galaxy SIII – Designed For Humans And Inspired By NatureMy Profile

    Reply
  6. adaeh baru 2 bulan guna s11,dah kuar yg s3…
    azmanisma recently posted..Buku Permata Yang Hilang (Hamka) Kereta MayatMy Profile

    Reply
  7. Hanya boleh tengok je, bro
    Aku baru je ambil galaxy tab
    Guna yang ini je
    tehr recently posted..Alah Bisa Tegal BiasaMy Profile

    Reply
  8. wah , best ni.. mmg hangat .. nanti apple kena lawan lagi.
    muazfaris recently posted..Pesta Buku KL dan Baucer Buku PTS RM800My Profile

    Reply
  9. no money..no talk kan..ehehe..spec mmg menarik..tp pasni s3..mesti akan ada kuar yg lg up pnya kan kan
    chii recently posted..Hubungan Antara Buah Dan Manusia Sejagat :pMy Profile

    Reply
  10. aku tak berani pakai handset mahal-mahal maa..
    titan recently posted..Pengalaman jual baju kurung..erk!My Profile

    Reply
  11. Harap Samsung Galaxy S II bakal diturunkan harga. :-)
    akubiomed recently posted..Juara didalam kehidupan sayaMy Profile

    Reply
  12. boleh lawan dengan HTC One X la nie,,,guna android 4.0
    hatiputera recently posted..LELAKI KACAK KAHWIN DUA WANITA DALAM SATU MALAMMy Profile

    Reply
  13. Tapi kenapa hp samsung budak2 tempat kerja aku selalu hang
    onlajer recently posted..15 kesilapan ibubapa dalam mendidik anak-anakMy Profile

    Reply
  14. Memang gempak.. nak beli tak mampu la pulok..
    zool recently posted..Keputusan perlawanan bolasepak Liga Perdana dan Liga Super – 4 Mei 2012My Profile

    Reply
  15. 1.4 Mhz dgn quad core processor buat lebih teruja nak cuba.

    Reply
  16. cume ramai orang cakap design s3 neyh buruk sket..
    akhiyy recently posted..Bersih 3.0 Di Seluruh NegaraMy Profile

    Reply
  17. ramai yg guna samsung skrg ni…tp kalau yg 12MP mesti ramai yg nak grab ni..hp selalunya orang tengok MP dulu kot…ya ka?
    Encik Bukit Besi recently posted..Kotai Simunjan Artis OKU Berbakat BesarMy Profile

    Reply
  18. memang menarik kan…tgh berkira-kira gak ni…nak beli ke tak..tapi kena start jimat duit la..hukkk
    puteri kasih recently posted..Scha Sah Bergelar Isteri Awal | Majlis Kahwin Scha Dan AwalMy Profile

    Reply
  19. hanya mampu cuci mata je.wuuuuuu
    arelan recently posted..ReVieW THe aVeNGeRsMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Category

Semasa

Tags