eyriqazz versus denaihati

Sedar tidak sedar kita sudah berada di pertengahan tahun. Sudah masuk bulan Jun dan kebanyakkan azam kita pada tahun ini sepatutnya sudah banyak dilaksanakan. Genap hampir dua bulan domain JebengOtai.com ini dilancarkan. Berbagai-bagai rintangan dan dugaan didalam dunia ‘blogging’ ini. Pencapaiannya amat memberangsangkan juga. Walaupun tidak dapat mengeluarkan entri pada setiap hari atas sebab keletihan dan sebagainya namun tetap saya gagahkan juga untuk menulis entri baru. Syukur kerana dengan menggunakan ‘Scheduled Post‘ saya boleh mengekalkan momentum untuk ‘update’ blog ini. Didalam entri ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada 10 orang komentator tegar  Mei 2012 pada bulan lepas. Terima kasih juga kerana sudi melawat dan berkunjung ke blog ini.

Komentator Tegar
1. SuhairiDotCom
2. Izzudin Fauzi
3. Akhiyy
4. Chii
5. Akubiomed
6. Arelan
7. Titan
8. Yas
9. Tehr
10. HafizMd

Projek Review Alexa‘ terpaksa ditangguhkan seketika kerana untuk menyusun semula senarai ‘blogger’ didalam Link Exchange kerana ada diantaranya domain telah di tamatkan dan masalah ‘server’. Projek ini akan berjalan semula dalam masa yang terdekat. Ramai juga di kalangan rakan-rakan telah lama menyepi dan diharap segala urursan mereka di permudahkan.

Jebeng Otai™

Join the conversation! 82 Comments

  1. Opsss..masih jauh lg mak nak jd top tem komentar kat jebeng otai ni yeh..??

    Takpe..xpe..apapun, tahniah kerana masih boleh maintain kuarkan n3 dgn schedule post..
    mak lagenda recently posted..I EXCAPED FROM BEING KIDNAPPED – PENGAJARAN BUAT MAK DAN KAUM WANITAMy Profile

    Reply
  2. tahniah pd pengomen tegar bro. sudi2kan jadi pengomen tegar kat Denaihati.

    Reply
  3. nampaknya sempat la juga aku menyelit kat sini
    moga terus meriah, bro
    tehr recently posted..Bagaimana Aku Pasang Gambar ProfileMy Profile

    Reply
  4. aku bukan pengomen tegar ke,,,hehehehe
    hatiputera recently posted..TOP COMMENTATOR LELAKI KACAK MEIMy Profile

    Reply
  5. Tahniah kepada sahbat2 yg semua..
    nurmisnan recently posted..Teh Pasli dapat membersihkan buah pinggangMy Profile

    Reply
  6. pehh..rajin benar mereka semua ni komen ye..
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 4My Profile

    Reply
  7. Mereka2 diatas memang tegar dalam memberi komen.
    Penuh dengan isi yang membuatkan si penulis blog berfikir semula. Tahniah kepada the commentators.
    nizamghazi recently posted..Independently : When I Was A Young Boy – My Digital Life – Part 1/2My Profile

    Reply
  8. Ni rasa2, komen pertama aku kat blog jebengotai he..he..Salam perkenalan kpd pemilik blog dan pengomen tegar kat blog ni.Lepas ni nak bookmark blog kau ni.
    anjangman recently posted..Cara pasang google snippet di blog wordpressMy Profile

    Reply
  9. hahaha…. agak2 bilalah nama aku nak tersenarai dalam tu

    Reply
  10. err..nak wish tahniah juga la buat semua yg tersenarai 😀

    Reply
  11. hukkk tak tersenarai…bulan ni kena cuba :)
    puteri kasih recently posted..La Tahzan Kerana CintaMy Profile

    Reply
  12. harap aku boleh jadi pengomen tegar di sini pulak lepas nie…
    hatiputera recently posted..AKU PAKAI CERMIN MATAMy Profile

    Reply
  13. tahniah kepada semua pengomen tegar.. harap bulan ni boleh masuk dalam senarai sini 😀
    kulanz recently posted..Catatan Sepanjang Mei 2012My Profile

    Reply
  14. owww… leeza plak lah nk buat mcm ni….
    alieza dayasari recently posted..Lepak Makan: Johnny’s Restaurants,OU.My Profile

    Reply
  15. erkkk….ader gak nama aku disitu bro…tengs bebanyak…skg ni aku mmg kurang sikit dh b/walking…kecuali kt kengkawan yg dtg ziarah dan yg dh lama aku jenjalan jerr…:(
    yas recently posted..Pentingnya Backlink Dalam BloggingMy Profile

    Reply
  16. alamak..takde..
    kena banyak bagi komen kat sini ni..
    jebengotai pun kena banyak buat entri tau..
    Din recently posted..[Review] Nikon Coolpix L310My Profile

    Reply
  17. tegar habis dah nih… aku dah lama menghilang dalam BW,, will coming back soon.. hehe
    zik recently posted..Ukele instrumental alat muzik unik.My Profile

    Reply
  18. tak de lagi lah nama aku nih (oh jeles nya aku ni hehehe)
    onlajer recently posted..LELAKI KACAK 007My Profile

    Reply
  19. Wah, macam menarik je. Nak jadi pengomen tegar jugalah di sini. Bro pakai schedule post ke? Sebelum ni ada gak buat schedule post, tapi bila cek feed rss. Schedule post tak tersenarai dalam feed, kira dia tak update kat feed rss. Untuk update di feed rss, kita terpaksa buat normal post. Baru schedule post akan tersenarai dalam feed balik.
    Mohd Isa recently posted..Lelaki Kacak Cabaran TerakhirMy Profile

    Reply
  20. ramai juga yang berebut nak jadi pengomen tegar sini ye. Bagus2 banyak faedah tu, free backlinks kan.
    faizul recently posted..Akhirnya ku miliki LUMIA 610My Profile

    Reply
  21. Masih belom sempat menyelit. Alamakkkk
    ProfHariz recently posted..3 Minggu Lagi Di Bumi MelakaMy Profile

    Reply
  22. Tahniah utk semua..aihh nape ada muka aku tu jebeng? hehe
    2 mgu aku off la buat post skjp ni bru nk on9 balik..hehe
    SuhairiDotCom recently posted..17/365: Mural PaintingMy Profile

    Reply
  23. tahniah yang terpilih tuh..hehe
    akhiyy recently posted..KerjaMy Profile

    Reply
  24. hohohoh…nama saya kuar.kena usaha lebih lagi bulan ni.
    arelan recently posted..KeNDuRi LaGiMy Profile

    Reply
  25. tak masuk list bulan lepas..
    Mus recently posted..Keselamatan Bagasi Semasa MelancongMy Profile

    Reply
  26. wow…nama saya kuar.hoho..kena usaha lebih lagi bulan ni nampak gaya
    arelan recently posted..KeNDuRi LaGiMy Profile

    Reply
  27. Tq sesangat bro :) TerharuuuuU~ Hehehe :)

    Reply
  28. Terima kasih bro Jo utk link 😀

    Sempat jugak menyelit walaupun diakhir2 waktu…hehe

    Sama2 kita berkongsi idea dan entri bermanfaat. Moga blog JO terus kekal terbaik!
    hafizmd recently posted..Celoteh Kakak #5 Angsa?My Profile

    Reply
  29. ciktom xtersenarai plk…hehe..
    kena rajin komen la pasni kl free2 :)
    cik tom recently posted..Komisyen pertama dari jobdirumahMy Profile

    Reply
  30. oo. bila khidhir nak menang ni
    Khidhir recently posted..VPN Percuma TerbaikMy Profile

    Reply
  31. Mana-mana blog, mesti ada bro Titan 😀
    Harfiz Perniagaan Internet recently posted..Jadual EURO 2012 Waktu MalaysiaMy Profile

    Reply
  32. alamak..nak kena menempek muka juga ni..hahaha..
    dzuandiey recently posted..[Tutorial] Buat Duit Dengan GushcloudMy Profile

    Reply
  33. WOW ada 77 komen dah….lu mmg rajin bro BW ni…
    azman recently posted..Memori – Shah Alam – Wet WorldMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Category

Personal

Tags

,