Sedar tidak sedar kita sudah berada di pertengahan tahun. Sudah masuk bulan Jun dan kebanyakkan azam kita pada tahun ini sepatutnya sudah banyak dilaksanakan. Genap hampir dua bulan domain JebengOtai.com ini dilancarkan. Berbagai-bagai rintangan dan dugaan didalam dunia ‘blogging’ ini. Pencapaiannya amat memberangsangkan juga. Walaupun tidak dapat mengeluarkan entri pada setiap hari atas sebab keletihan dan sebagainya namun tetap saya gagahkan juga untuk menulis entri baru. Syukur kerana dengan menggunakan ‘Scheduled Post‘ saya boleh mengekalkan momentum untuk ‘update’ blog ini. Didalam entri ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada 10 orang komentator tegar  Mei 2012 pada bulan lepas. Terima kasih juga kerana sudi melawat dan berkunjung ke blog ini.

Komentator Tegar
1. SuhairiDotCom
2. Izzudin Fauzi
3. Akhiyy
4. Chii
5. Akubiomed
6. Arelan
7. Titan
8. Yas
9. Tehr
10. HafizMd

Projek Review Alexa‘ terpaksa ditangguhkan seketika kerana untuk menyusun semula senarai ‘blogger’ didalam Link Exchange kerana ada diantaranya domain telah di tamatkan dan masalah ‘server’. Projek ini akan berjalan semula dalam masa yang terdekat. Ramai juga di kalangan rakan-rakan telah lama menyepi dan diharap segala urursan mereka di permudahkan.

Jebeng Otai™

Tagged with:
 

82 Responses to Komentator Tegar Mei 2012

  1. mak lagenda says:

    Opsss..masih jauh lg mak nak jd top tem komentar kat jebeng otai ni yeh..??

    Takpe..xpe..apapun, tahniah kerana masih boleh maintain kuarkan n3 dgn schedule post..
    mak lagenda recently posted..I EXCAPED FROM BEING KIDNAPPED – PENGAJARAN BUAT MAK DAN KAUM WANITAMy Profile

  2. Denaihati says:

    tahniah pd pengomen tegar bro. sudi2kan jadi pengomen tegar kat Denaihati.

  3. tehr says:

    nampaknya sempat la juga aku menyelit kat sini
    moga terus meriah, bro
    tehr recently posted..Bagaimana Aku Pasang Gambar ProfileMy Profile

  4. hatiputera says:

    aku bukan pengomen tegar ke,,,hehehehe
    hatiputera recently posted..TOP COMMENTATOR LELAKI KACAK MEIMy Profile

  5. nurmisnan says:

    Tahniah kepada sahbat2 yg semua..
    nurmisnan recently posted..Teh Pasli dapat membersihkan buah pinggangMy Profile

  6. titan says:

    pehh..rajin benar mereka semua ni komen ye..
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 4My Profile

  7. nizamghazi says:

    Mereka2 diatas memang tegar dalam memberi komen.
    Penuh dengan isi yang membuatkan si penulis blog berfikir semula. Tahniah kepada the commentators.
    nizamghazi recently posted..Independently : When I Was A Young Boy – My Digital Life – Part 1/2My Profile

  8. anjangman says:

    Ni rasa2, komen pertama aku kat blog jebengotai he..he..Salam perkenalan kpd pemilik blog dan pengomen tegar kat blog ni.Lepas ni nak bookmark blog kau ni.
    anjangman recently posted..Cara pasang google snippet di blog wordpressMy Profile

  9. Mohd Ilham says:

    hahaha…. agak2 bilalah nama aku nak tersenarai dalam tu

  10. chii says:

    err..nak wish tahniah juga la buat semua yg tersenarai :D

  11. puteri kasih says:

    hukkk tak tersenarai…bulan ni kena cuba :)
    puteri kasih recently posted..La Tahzan Kerana CintaMy Profile

  12. hatiputera says:

    harap aku boleh jadi pengomen tegar di sini pulak lepas nie…
    hatiputera recently posted..AKU PAKAI CERMIN MATAMy Profile

  13. kulanz says:

    tahniah kepada semua pengomen tegar.. harap bulan ni boleh masuk dalam senarai sini :D
    kulanz recently posted..Catatan Sepanjang Mei 2012My Profile

  14. owww… leeza plak lah nk buat mcm ni….
    alieza dayasari recently posted..Lepak Makan: Johnny’s Restaurants,OU.My Profile

  15. yas says:

    erkkk….ader gak nama aku disitu bro…tengs bebanyak…skg ni aku mmg kurang sikit dh b/walking…kecuali kt kengkawan yg dtg ziarah dan yg dh lama aku jenjalan jerr…:(
    yas recently posted..Pentingnya Backlink Dalam BloggingMy Profile

  16. Din says:

    alamak..takde..
    kena banyak bagi komen kat sini ni..
    jebengotai pun kena banyak buat entri tau..
    Din recently posted..[Review] Nikon Coolpix L310My Profile

  17. zik says:

    tegar habis dah nih… aku dah lama menghilang dalam BW,, will coming back soon.. hehe
    zik recently posted..Ukele instrumental alat muzik unik.My Profile

  18. onlajer says:

    tak de lagi lah nama aku nih (oh jeles nya aku ni hehehe)
    onlajer recently posted..LELAKI KACAK 007My Profile

  19. Mohd Isa says:

    Wah, macam menarik je. Nak jadi pengomen tegar jugalah di sini. Bro pakai schedule post ke? Sebelum ni ada gak buat schedule post, tapi bila cek feed rss. Schedule post tak tersenarai dalam feed, kira dia tak update kat feed rss. Untuk update di feed rss, kita terpaksa buat normal post. Baru schedule post akan tersenarai dalam feed balik.
    Mohd Isa recently posted..Lelaki Kacak Cabaran TerakhirMy Profile

  20. Juan says:

    dimanakah saya
    Juan recently posted..The Best US Drama TV Series 2012My Profile

  21. faizul says:

    ramai juga yang berebut nak jadi pengomen tegar sini ye. Bagus2 banyak faedah tu, free backlinks kan.
    faizul recently posted..Akhirnya ku miliki LUMIA 610My Profile

  22. ProfHariz says:

    Masih belom sempat menyelit. Alamakkkk
    ProfHariz recently posted..3 Minggu Lagi Di Bumi MelakaMy Profile

  23. Tahniah utk semua..aihh nape ada muka aku tu jebeng? hehe
    2 mgu aku off la buat post skjp ni bru nk on9 balik..hehe
    SuhairiDotCom recently posted..17/365: Mural PaintingMy Profile

  24. akhiyy says:

    tahniah yang terpilih tuh..hehe
    akhiyy recently posted..KerjaMy Profile

  25. arelan says:

    hohohoh…nama saya kuar.kena usaha lebih lagi bulan ni.
    arelan recently posted..KeNDuRi LaGiMy Profile

  26. Mus says:

    tak masuk list bulan lepas..
    Mus recently posted..Keselamatan Bagasi Semasa MelancongMy Profile

  27. arelan says:

    wow…nama saya kuar.hoho..kena usaha lebih lagi bulan ni nampak gaya
    arelan recently posted..KeNDuRi LaGiMy Profile

  28. Izzuddin Fauzi says:

    Tq sesangat bro :) TerharuuuuU~ Hehehe :)

  29. hafizmd says:

    Terima kasih bro Jo utk link :D

    Sempat jugak menyelit walaupun diakhir2 waktu…hehe

    Sama2 kita berkongsi idea dan entri bermanfaat. Moga blog JO terus kekal terbaik!
    hafizmd recently posted..Celoteh Kakak #5 Angsa?My Profile

  30. cik tom says:

    ciktom xtersenarai plk…hehe..
    kena rajin komen la pasni kl free2 :)
    cik tom recently posted..Komisyen pertama dari jobdirumahMy Profile

  31. Khidhir says:

    oo. bila khidhir nak menang ni
    Khidhir recently posted..VPN Percuma TerbaikMy Profile

  32. Mana-mana blog, mesti ada bro Titan :D
    Harfiz Perniagaan Internet recently posted..Jadual EURO 2012 Waktu MalaysiaMy Profile

  33. dzuandiey says:

    alamak..nak kena menempek muka juga ni..hahaha..
    dzuandiey recently posted..[Tutorial] Buat Duit Dengan GushcloudMy Profile

  34. azman says:

    WOW ada 77 komen dah….lu mmg rajin bro BW ni…
    azman recently posted..Memori – Shah Alam – Wet WorldMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge