Komentator Tegar Mei 2012

Coupon Zalora

ZALORA 15% Voucher : ZBAP0Q8

Advertisement

Otai Blogosphere

1 comment

Sedar tidak sedar kita sudah berada di pertengahan tahun. Sudah masuk bulan Jun dan kebanyakkan azam kita pada tahun ini sepatutnya sudah banyak dilaksanakan. Genap hampir dua bulan domain JebengOtai.com ini dilancarkan. Berbagai-bagai rintangan dan dugaan didalam dunia ‘blogging’ ini. Pencapaiannya amat memberangsangkan juga. Walaupun tidak dapat mengeluarkan entri pada setiap hari atas sebab keletihan dan sebagainya namun tetap saya gagahkan juga untuk menulis entri baru. Syukur kerana dengan menggunakan ‘Scheduled Post‘ saya boleh mengekalkan momentum untuk ‘update’ blog ini. Didalam entri ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada 10 orang komentator tegar  Mei 2012 pada bulan lepas. Terima kasih juga kerana sudi melawat dan berkunjung ke blog ini.

Komentator Tegar
1. SuhairiDotCom
2. Izzudin Fauzi
3. Akhiyy
4. Chii
5. Akubiomed
6. Arelan
7. Titan
8. Yas
9. Tehr
10. HafizMd

Projek Review Alexa‘ terpaksa ditangguhkan seketika kerana untuk menyusun semula senarai ‘blogger’ didalam Link Exchange kerana ada diantaranya domain telah di tamatkan dan masalah ‘server’. Projek ini akan berjalan semula dalam masa yang terdekat. Ramai juga di kalangan rakan-rakan telah lama menyepi dan diharap segala urursan mereka di permudahkan.

Jebeng Otai™

82 thoughts on “Komentator Tegar Mei 2012

  1. Mohd Isa

    Wah, macam menarik je. Nak jadi pengomen tegar jugalah di sini. Bro pakai schedule post ke? Sebelum ni ada gak buat schedule post, tapi bila cek feed rss. Schedule post tak tersenarai dalam feed, kira dia tak update kat feed rss. Untuk update di feed rss, kita terpaksa buat normal post. Baru schedule post akan tersenarai dalam feed balik.
    Mohd Isa recently posted..Lelaki Kacak Cabaran TerakhirMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge